Tuesday, December 17, 2013

Polkadot paling menawan

Assalamualaikum dan hai semua!

Sekarang ni dah mula nak menghitung hari. Huhu. Tak lama lagi cuti dah nak habis. Mulalah dengan tahun baharu, azam baharu dan apa-apa pun baharu. Tugasa baharu yang bakal diterima tahun depan. Aduhai. Tension! Tension! Hoho.

Siapa yang suka gaya yang simple kat sini angkat tangan!!! Ehhee. Hari ni Eyz nak promote sesuatu yang simple dan cantik kalau digayakan dengan baju plain korang.


Ni lah yang Eyz nak cakap tadi. Polkadot shawl yang senang sangat dibentuk. Cantik lagi tu walaupun nampak simple. Tapi, kalau korang dah pakai confirm taknak buka dah. Hihihi. Tak mahal pun. Murah jer. Ada lima warna yang cantik-cantik!



Lima warna yang masih available

A-light blue
B- green
C- dark blue
D- blue
E- dark pink


PM me (Eyz): Misblurz Collection

"Jangan malu, jangan segan."

No comments: