Wednesday, December 11, 2013

Pemenang bagi 23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz

Assalamualaikum dan hai semua!

Eyz tengok ramai yang dah tak sabar tunggu senarai nama pemenang untuk 23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz yang telah berlangsung pada 23.11.2013 hingga 10.12.2013 yang lepas. Dan hari ni, secara rasminya Eyz umumkan nama pemenangnya. Mari kita lihat siapa yang bertuah pada hari ini. Tarikh pun cantik hari ni. Hihihi.


*Peplum Dress x 1*

 

*Tribal Shawl x 1*


 *Kerongsang/ Brooch bunga x 2*

  

*Fridge Magnet khas dari Terengganu x 2*

  

 *Keychain Special x 2*

  

*Black + White Mask Shiseido x 1*


*White Mask Shiseido + Naturgo Mask x 2*

  

*Detox Gold x 2*

  

*Topup RM5 x 1*
 

*Topup RM10 x 1*


Dah selesai dengan hadiah di atas ni, seterusnya adalah untuk hadiah istimewa dari Eyz.
Kita lihat siapa yang kena. Jeng jeng jeng!!!

*Korean Dress sleeveless x 1*


SELESAI! Tahniah Eyz ucapkan kepada pemenang. Yang tak menang tu jangan sedih jangan putus asa. In shaa Allah, pada masa akan datang Eyz akan anjurkan lagi segmen atau giveaway yang lagi gempak! Hihihi. Btw, terima kasih buat semua yang dah join GA Eyz yang tak seberapa ni.

Untuk yang dah menang tu, cepat hantarkan detail korang yer. Eyz ambil masa dalam sehari tau untuk korang bagi respon. Mulai pada jam ini iaitu 2.40 p.m. (11.12.13). Kalau tak, Eyz akan dapatkan nama pemenang yang baharu. *Disebabkan Eyz ada urusan esok dan hujung minggu nie, Eyz lanjutkan untuk para pemenang yang belum bagi respon tu sampai hari Ahad (15.12.2013). Respon tau! Tak respon Eyz cari pengganti yang baharu. - updated 12.12.2013 (Khamis)

Untuk semua hadiah kecuali hadiah topup RM5, sila pm Eyz kat SINI.
Hantarkan detail seperti kat bawah ni tau.

Nama: .............................................................
Nama link GA: ................................................
Hadiah dimenangi: ...........................................

Untuk yang dapat topup RM5, sila pm kat SINI.
Hantarkan detail seperti kat bawah ni tau.

Nama: .............................................................
Nama link GA: ................................................
Hadiah dimenangi: ...........................................


19 comments:

Nur jehan xx said...

Tahniah kepada pemenang :'(

Maria Firdz said...

tahniah kpd semua pmnang... :)

Nadratul Syazwana said...

Alhamdulillah naik number 1! Peplum dress :') Thanks Eyz

cik karmila said...

yeayy ! saya menang !!! terima kasih :D

Erza Japar said...

tahniah pd pemenang...

Farhain Azmi said...

Alhamdulillah dapat topup RM10. thanx misEyz. dan tahniah kepada semua pemenang ye

Najihah Najmy said...

Congrats semua!! :)

Nurfaezah Abdullah said...

tahniah to all winners ^^

Anis Nabilah said...

Yeay . Saya menang . terima kasih ye ~

ANa Ahmad said...

tahniah semua :)

Amer Amirah said...

alhamdulillah menang :) tahniah sume!

انا نور said...

Tahniah kpada pmenang :)

sYiRa LoKMaN said...

yaeayyyy..dpt hadiah istimewa ^_^ macehhhhh !

IDAH RASHID said...

alhamdulillah :)

tahniah kpd semua pemenang and thanks to MisEyz ^^

Sukma Haron said...

tahniah buat semua.....

Maru Maru :3 said...

sobs sobs :( Tahniah guys :D

Aefa Aerisya said...

thniah semua hihi.. :)

Mama Idlan Irsyad said...

tahniah pada pemenang..

shahirah adnan said...

tahniahhh kepada semua pemenang