Thursday, December 12, 2013

Cara blogging terkini

Assalamualaikum dan hai!

Sebelum Eyz nak mulakan entri hari ni, Eyz nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang dalam GA yang Eyz anjurkan. Terima kasih tak terhingga buat semua yang dah join GA Eyz tu.
Terima kasih uols!!! Hihihi.

Kali ni, Eyz nak cerita pasal cara blogging yang terkini.
http://rainydaymum.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Dayre_logo.jpg 
Share more. Create your story.

Dayre is the App that helps you blog on your mobile device

For busy people dying to say more than a Note, 140 Characters, or a filtered photo will allow, this is the App for you.

Simply post multiple bite sized updates within a day, and hey presto, your blog post is done.

Fill days with treasured recipes, cutting edge tech trends, or your young one’s first years and share your personalized URL with friends, family and the world.

Share more. Create your story.
 Eyz pun baharu juga dalam App Dayre ni. Jom kita sama-sama cuba sesuatu yang baharu. Tak salahkan. Selain kita nak instagram, facebook dan lain-lain, sooo sekarang kita dah boleh blogging guna hp. Malas nak buka laptop, share jer dalam Dayre. Macam blogging juga. Boleh follow, kena follow, like, share,... Tak percaya cuba install dulu. Kot tertarik! Hehehe.

Yang ni Eyz punya Dayre. Jangan lupa follow okay. Just find my name. That's it! Hehehe.

  


Bukan setakat Eyz jer tau yang ada Dayre ni, blogger femes pon ramai juga yang dah install Dayre ni. Misalnya, Evaromina, Hanis Zalikha pun ada tau!!! Haa... Korang kena install jugak natang Dayre ni. Hihihi. Bagi sesiapa yang dah ada app ni, komen nickname korang kat bawah ni. Nanti Eyz follow. Orite? Happy blogging!!!

12 comments:

Lyeen De Syifa said...

wow, hebatnya..untunglah kak..:)

Liza Licha said...

menarik ni dear :)
tengok la nnti kalau rajin baru install. hihi

GematriA™ said...

http://dayre.me/iamgematria


salam kenal tuan blog

aisya said...

rame juak yg bercerita tentang tok tapi kinek tok belom ada kerajinan gik mok menginstall benda tok. hehe

Leeza Dayasari said...

wow terkini. akak bru tahu.. :-)

MisEyz BLurz said...

@Lyeen De Syifa Lyeen kena beli tahun dpn ni. Hihi

MisEyz BLurz said...

@Liza Licha Kalau sis dah install confirm akan suka. Hihi

MisEyz BLurz said...

@GematriA™ Orite. Following! ^_^

MisEyz BLurz said...

@aisya Seronoklah juak. Mun boring xtauk apa k plah bleh jak bcerita dlm ya. Hihi

MisEyz BLurz said...

@Leeza Dayasari Blehlah install lepas ni kak! Hehe.

IDAH RASHID said...

anda ditag! ^^
jemput join :)
http://idahabdulrashid.blogspot.com/2013/12/the-button-giveaway-2013.html

Vee Lea said...

Haha tak minat. Nanti byk sgt apps, bingung juaa