Sunday, December 29, 2013

Blog kedua yang bakal dimeriahkan

Assalamualaikum dan hai semua!

Tak lama lagi Eyz dah tak boleh nak update blog selalu. Al-maklumlah, line internet kat kawasan Eyz di KL tak berapa nak laju. Macam ciput jer. Boleh menangis tau tunggu loading. Menyampah betol. Erzk! Bukan luahan perasaan yer. Ehhee.

Btw, Eyz ada blog yang kedua. Eyz harap korang sudi-sudikanlah follow dan jenguk-jenguk yer. Hehehe. Blog Misblurz Collection. Di blog ni, Eyz ada jual macam-macam jenis barang dan pakaian. Misalnya, shawl, dress, stokin, brooch yang super comel, dan banyak lagilah. Blog tu Eyz akan gunakan untuk jualan dan blog MisEyz Blurz ni Eyz pakai untuk merapu itu ini. Kekeke. Harap korang boleh tahan jerlah yaa. Ehhee.

http://misblurzcollection.blogspot.com/

KLIK GAMBAR DI ATAS

Buat masa ni memang belum ada apa-apa yang Eyz kemaskinikan. Cuma nak panggil akak-akak, abang-abang, adik-adik, ibu bapa kalian untuk singgah dan follow blog kedua Eyz ni. Hehehe. Terima kasih!

"Eyz akan buat giveaway sekali lagi nanti dan jangan lupa join tau. Hadiahnya cukup menarik!"

6 comments:

Leeza Dayasari said...

moga sukses.. berniaga tudung bawal kah???

MisEyz BLurz said...

@Leeza Dayasari Hehe. Sikit2 jer kak. Hehe.

Sharinginfoz said...

selamat berjaya dengan blog yang kedua

Isabel Diaz said...

Owh, blogshop rupanya. BTW, semoga maju jaya.

MisEyz BLurz said...

@SharinginfozTkasih sis! ^_^

MisEyz BLurz said...

@Isabel Diaz Baru nak buat blogshop. Instashop jer aktif. Hehe.