Tuesday, December 10, 2013

23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz TAMAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Dah tidur ke? Jap lagilah korang tidur. Eyz ada benda nak bagitau ni *menggedik* Jangan tidur lagi! Hihihi. Eyz nak bagi annoucement ni!!! Hehe. 23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz dah tamat tau. Tamat pada 10 disember 2013 iaitu tepat jam 12.00 tengah malam ini tadi.

Maaf kalau yang tak sempat nak join tu dan yang dah terlepas jam yang masih nak join tu. Eyz mintak maaf sangat. Dan juga yang silap hantar link tu, Eyz tak dapat nak terima tau. Mohon maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. Eyz taknak nanti tak adil pulak buat yang lain. Betul tak?

Tapi jangan risau. Nanti Eyz segmen atau giveaway yang lain pulak yang paling simple tapi hadiah gempak. Nak tak??? Hehehe. Jangan bersedih tau. Sayang semua!

Di sini, Eyz nak bagitau yang Eyz akan umumkan pemenang pada keesokan harinya.Kalau tak ada halangan yang menimpa. Okay? Mr. Random akan bantu Eyz untuk pilih siapa pemenang yang akan menerima hadiah-hadiah yang berikut:

Hadiah
(pilihan pemenang secara random!)

* Peplum Dress x 1 *
* Tribal Shawl x 1 *
* Kerongsang/ Brooch bunga x 2 *
* Fridge Magnet khas dari Terengganu x 2 *
* Keychain Special x 2 *
* Black + White Mask Shiseido x 1 *
* White Mask Shiseido + Naturgo Mask x 2 *
* Detox Gold x 2 *
* Topup RM5 x 1 *
* Topup RM10 x 1 *
 Ingat tak apa janji Eyz hari tu??? Kalau peserta GA nie mencecah lebih 100 orang. Eyz akan bagi hadiah yang istimewa. Nak tahu apa tak???

Hadiah Istimewa (seorang)
(pilihan pemenang secara random!)
*Korean Dress sleeveless x 1*

Nantikan senarai pemenangnya esok!
Semoga berjaya!

9 comments:

IDAH RASHID said...

hwaiting!~ ^___^

Nurul Atiqah said...

Yeay, tak sabarnya! :)

Harap-harapnya ada rezeki la, amin.

ANa Ahmad said...

wow,, banyaknya hadiah :)

SaidatulAzwa said...

Waittt :D

LittlePanda said...

Waaaaahh :o Tak sabar nak tunggu esokk . ^-^ Omaigawddd. Haha ..
Hope menang . Amin :)

Syahiran said...

Harap ada rezeki dekat sini.. aminn :')

Syahiran said...

Harap ada rezeki dekat sini.. aminn :')

Mastura Aziz said...

harap2 menang.insyaallah..hehe

Hunny Kitty said...

...waiting~