Tuesday, November 26, 2013

Main game dapat menang pelbagai gajet!

Assalamualaikum dan hai semua!

Tengah cuti goyang kaki di rumah ni, dah selesai buat giveaway terasa bosan pulak tak buat entri lain. Sebelum tu, Eyz nak ajak semua untuk join Birthday Giveaway dari Eyz. Join tau jangan tak join. In shaa Allah kalau peserta GA Eyz semakin ramai, Eyz akan tambahkan hadiah yang lebih lumayan. In shaa Allah! Hehe.

Entri kali ni Eyz nak khabarkan kepada pembaca bahawa... *terskema pulak dah*  Hihihi. Ada game android yang baharu tau. Bukan setakat main jer, kumpul point dah boleh menang gajet yang membuatkan korang terasa nak main jugak game ni. Jom kita kumpul point banyak-banyak. Kalau ada rezeki, kita boleh menangi 3D Full HD TVMacBook Air, Beats by Dr. Dre headphones dan banyak lagi hadiah tau!!! Tak percaya ke? Aduhai.


Klik Banner Bawah

http://curium-cr.com/my-5071112


8 comments:

aisya said...

Rindok hati mun dpt tv semua ya. Hehe

HuzairieHusin said...

adnroid?? ios xde ke? hehe.. good luck ya. :D

jemput baca : http://bit.ly/1b23bZP

Teena Tna said...

Kalau adik saya tahu ada game nie. Habis laah. Hahaha

MisEyz BLurz said...

@aisyayala tek.mun mena dapat hadiah syoknyaa...hehe

MisEyz BLurz said...

@HuzairieHusin entahlah sis..hehe..cb cari, mana tau bleh..done klik..hehe

MisEyz BLurz said...

@Teena Tna Hehehe. Nanti bagitau adik. Keke

Leeza Dayasari said...

terjah sini... buat giveaway erk?

MisEyz BLurz said...

@Leeza Dayasari Ya kak. Hehe.