Thursday, November 28, 2013

Kejutan yang tidak disangka berlaku

Assalamualaikum semua!

Sihat tak? Alhamdulillah kalau sihat. Yang tak sihat tu cepat cepat makan ubat okay! *tersenyum sambil kenyit-kenyit mata* Hihihi. Alhamdulillah. Peserta GA semakin hari semakin bertambah. Terima kasih semua sebab bagi sokongan yang padu kat Eyz. Ehhee. Sayang korang! Siapa yang tak join lagi tu jangan risau. GA masih berlangsung dan bakal berakhir pada 10 Disember 2013 nanti. Masih banyak masa lagi. 


Semalam iaitu bersamaan dengan 27 Disember 2013, ada sesuatu yang tak disangka-sangka berlaku. Tujuan pertama ialah keluar makan di Sugarbun. Dah menjadi perkara biasa kalau balik cuti dating kat Sugarbun jer. Yang terdekat katakan. Hehe. Eyz tak kisah sebab I LIKE IT SO MUCH!

http://www.sugarbun.com/

Tengah syok duduk tunggu makanan, Mr Cepet datang bawa sos cili. Tersenyum-senyum pulak tu. *angau ke* Hehe. Dengan sekelip mata, tiba-tiba ada something kat atas meja.

"ARGHHH!!!"

Jam tangan yang Eyz cari-cari selama ni ada depan mata Eyz. Dulu Eyz pernah ada satu jam tali hitam. Memang Eyz sayang sangat tapi HILANG. But now! I got a new one!!!

"Uwaaa!!! Thank you!"

Memang tak berhenti senyum lepas tu. Aduhai. Parah betul.

"Terima kasih Mr. Cepet sebab bagi birthday suprise present yang Eyz langsung tak jangka. Thank you so much!" *kuat diri tahan air mata daripada mengalir*


 
Abaikan eyebag Eyz. Hehe.


:: Bisikan Syahdu ::
"Tiadanya kepercayaan antara satu sama lain akan menggoyahkan perhubungan yang terjalin. Semoga perhubungan kami berkekalan. Doakan perhubungan kami berkekalan. Sayang semua!"



12 comments:

Niena Reen said...

Wahhh.. Dapat jam baru tu... :D

Vee Lea said...

Need a new watch too!! Hehehe.

Kenak eyebag yaa? Huhuu

MisEyz BLurz said...

@Niena Reen Yeah! Hihi^_^

MisEyz BLurz said...

@Vee Lea Orite! Hehe. Eyebag kin teruk. Haha! Xpat nak sembuh ya. Ehhee.

AkuMalas said...

Dapat hadiah!!

Kak Tie said...

comelnya blog ni..secomel tuannya

eRzA said...

bestnye dpt adiah yg diidamkan...kih3x

MisEyz BLurz said...

@Kak Tie Takdelah. Biasa2 jer. Kak Tie lagi comel tau! ^_^

Leeza Dayasari said...

wow...... tahniah...

Izzati Amira said...

boleh tak , tak nak abaikan eyebag tu? hehe

MisEyz BLurz said...

@Leeza Dayasari Tkasih kak Leeza! ^_^

MisEyz BLurz said...

@Izzati Amira Tak boleh. Kena abaikan jugak. Kekeke =P