Friday, October 25, 2013

PEREMPUAN (5 gambar)

Assalamualaikum!

Ada betul tak si perempuan macam ni? Eyz pun perempuan dan Eyz akuinya. Betul tak Mr Cepet??? Keke... Eyz bukan nak ceritakan apa. Saja nak kongsikan quote tentang perempuan untuk para pembaca yang tak kira lelaki ke perempuan.



http://2.bp.blogspot.com/-DiKg4tgnFDY/UUqGQ-wWSSI/AAAAAAAAAhc/N3B06uObUa8/s400/420383_479296955469532_83782645_n.jpg

http://i.pgu.me/CprEoECP_original.jpg


http://i209.photobucket.com/albums/bb49/darlinangel2004/Quotes/ImTheTypeOfGirl-1.gif

:: Bisikan Syahdu ::
"Tidak semuanya kita sempurna. Setiap manusia pasti ada yang menjadi ketidaksempurnaan pada diri. Dan ada kelebihan yang terselit juga pada semua. Jangan pernah merendah-rendahkan ciptaan Allah. Setiap yang Allah SWT ciptakan pasti ada yang menjadi sebaliknya yang kita tidak ketahui."

Peminat fanatik Keisha buat hal

Assalamualaikum dan hai!

Korang peminat Keisha tak? Semua orang tahukan yang artis Keisha ni bakal bertandang ke Malaysia tak lama lagi. Sooo... Ada seorang mamat ni memang fanatik betul dengan artis ni. Dia buat apa sahaja demi artis kesayangannya. Nak tahu apa yang dia dah buat???


KLIK GAMBAR KAT BAWAH

http://whitgunn.freeservers.com/Davemusic/K/kesha/tik_tok.jpg


:: Bisikan Syahdu ::
"Pada awalnya Eyz tak tahu pun siapa Keisha ni. Selepas tengok video mamat tu, Eyz teringin nak tonton klip video Keisha. OMK! Tahu lagu-lagu dia. Lagu dia BEST!"

Orini Craft Simple Giveaway

Assalamualaikum dan hai semua!

Semoga semuanya sihat-sihat di hari Jumaat ni yer. Ehhee. Kali ni Eyz nak join simple GA. Nama GA nie pun memang simple, dan sudah semestinya Eyz JOIN. Sebabnya 'SIMPLE'. Hihi. Saya paling suka yang itu. Ehhee.

Jom join ramai-ramai. Simple jer, jangan risau. Hadiahnya pun comel-comel tau!
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Orini Craft Simple Giveaway


:: HADIAH ::

Kawaii Felt Keychain

2x Little Kawaii Bear Keychain untuk 2 orang Pemenang

1x Teeth Bear Keychain untuk 1 orang Pemenang

1x Apple Keychain/hpstrap untuk 1 orang Pemenang



Tuesday, October 22, 2013

Giveaway Jom Menang

Assalamualaikum dan haloo!

Malam ni Eyz nak join satu lagi GA yang sangat gempak. JOM MENANG!!! Hihihi. Asyik nak hadiah jerkan Eyz ni. Ish. Ish. Ish *perasan menang* HAHA! Takpe. Takpe. Sekali sekala perasan kejap. Ehhee. Btw, GA ni hadiahnya memang lumayan tau. Pemenang pun dipilih dengan menggunakan random.org. Part tu larh yang Eyz paling paling paling suka. Hihihi.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013


HADIAH-HADIAH

i) 1 set perfume bernilai RM120.00
Pemenang boleh memilih salah satu hadiah perfume di bawah:
  
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
  
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
  
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain


Hotlink tawarkan Free Wifi

Assalamualaikum dan hai semua!

Korang mesti suka online-kan. Eyz pun salah seorang yang kaki online tau. Sehari tak online rasa macam blurz semacam jer *nama pun dah MisEyz Blurz kan* Hihihi. Sekarang HOTLINK ada sesuatu yang gempak tau untuk semua. FREE WIFI!!!!! Wow....! Hari ni juga Eyz nak beli HOTLINK supaya dapatlah online memanjang. Tak payahlah nak kejar sana sini cari wifi free. Kan kan...

Masih tak boleh nak percaya ke? Jangan tak percaya. Kena percaya tuuu... Pendek kata, klik gambar kat bawah ni untuk dapat informasinya. JOM!!!



:: Bisikan Syahdu ::
"Jangan segan silu untuk dapatkannya sekarang. Dah macam promoter betul rasanya. Hihihi."


Monday, October 21, 2013

GA Oktober 2013 Nurul Yui

Assalamualaikum!

Lagi-lagi giveaway!!! Hihihi. Come and join it!


KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN

Jom rakan-rakan sekalian kita memeriah giveaway blogger comel Nurul Yui ni. Hihihi.


3000 SLE Supporters Giveaway

Assalamualaikum dan selamat malam!

Seronoknya dalam beberapa hari ni blogwalking sana sini. Ehhee. Dan dalam masa yang terdekat ni tak boleh dah nak blogwalking sebabnya exam tak lama lagi. OH, TIDAK!!! Scary wooo!

Btw, kali ni Eyz nak join GA dari DayangDeno. Jom join! Mudah jer. Tak susah. Ehhee. Mudah macam korang pakaikan stokin. Erkz! Takde kaitan. Hohoho.




Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam



Mari ESCAPE bersama

Assalamualaikum dan hai!

Dalam dunia yang berteknologi tinggi sekarang ni macam-macam jer perisian yang muncul. Itu ini... Tak sampai setahun dah ada lagi yang baharu. Ish. Ish. Ish cobaan... Kita nak kejar pun tak sempat. Tapi hari ni Eyz nak kongsikan sesuatu yang Eyz baru jumpa. ESCAPE! Apa itu ESCAPE??? Mari kita selami apa itu.


KLIK GAMBAR DI BAWAH



 :: Bisikan Syahdu ::
"Sekadar perkongsian bersama..."

Sunday, October 20, 2013

My TopUp Giveaway By Iezwa Razk

Assalamualaikum dan halo semua!

Jom blogwalking! Hihi. Terlebih rajin dah ni. Jom kita main follow, baca entri dan jalan-jalan cuci mata tengok blog yang comel-comel dan gempak-gempak! Hihi.

Sebelum tu, jom join giveaway ni. Manalah tahu tuah korang ke tuah Eyz ke boleh dapat topup hp. Takyahlah nak pergi topup nanti. Ehhee.

KLIK BANNER KAT BAWAH NI TAU




Giveaway ini dianjurkan oleh IEZWA RAZK dengan kerjasama daripada blogger-blogger awesome MAWAR BERDURIMOHD NOOR SHAWALANA AHMAD dan ASHYA AZIZ
SENARAI HADIAH :-
Topup RM 5 (10 Pemenang)
Topup RM 10 (2 Pemenang)

Tarikh Tamat : 5 NOVEMBER 2013

MUNGKINKAH ANDA PEMENANG YANG DICARI??
JOIN JANGAN TAK JOIN YE!!


12 perkara yang kena tahu tentang ROKOK

Assalamualaikum!

Hari ni Eyz nak berkongsi sesuatu perkara dengan semua pembaca. Berkenaan dengan ROKOK. Bukan Eyz nak kongsi sebarang cuma sekadar perkongsian sambil kutip duit poket. Hihihi. Yang penting info sampai. Kan kan =)



http://4.bp.blogspot.com/-f7WlgoJWl0Q/UIVZxoeQlxI/AAAAAAAAA1g/KvVjRBNq5Gw/s320/KAMPANYE+ANTI+ROKOK.jpg


KLIK GAMBAR DI ATAS
UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT



Inginkan duit poket masuk??? KLIK SINI

:: Bisikan Syahdu ::
"INGAT! Kalau taknak jaga kesihatan diri, ingatlah orang sekeliling anda dan ingatlah orang yang menyayangi anda. Jangan sampai rokok mematikan jantung anda untuk berdegup. Sekadar perkongsian."

Cara nak buat mangkuk daripada coklat

Assalamualaikum dan aloha!

STOP!!! Jangan tidur lagi! Hihihi. Dalam Eyz usha sana sini kan, Eyz terjumpa satu penemuan ni. Ecewah. Ehhee. Cara nak buat mangkuk daripada coklat. Mudah jer. Tak payah nak tulis berjela-jela. Tengok jer gambar bawah ni. Konfem korang rasa teringin nak cuba. Mudah dan murah. Kot lah. Keke.

Sebelum nak melelapkan mata tu, meh ar sini kejap.
Cuci mata dulu sebelum tidur. Hihi.

.

.

.

.

.

.




:: Bisikan Syahdu ::
"Mantaplah idea orang ni datang buat mangkuk coklat macam ni. Tak terfikir pun. Pemikiran di luar kotak pemikiran woo... Setiap yang unik pasti ada caranya!"


Mini giveaway ny Arni & Fatin Diana

Assalamualaikum dan hai!

Sekarang Eyz dah mula da nak cari-cari hadiah ni. HAHA! Perasan betul nak menangkan. Hoho. Tak apa. Yang penting ada join. Jom join ramai-ramai!!!



KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

Giveaway ini dianjurkan oleh Arni dan FDdan disponsor oleh Alyaa , Xiey Pop ,Nur Farahain , NurulHuda ,
 Wanie , Khadijah , Munirah

Senarai hadiah yang awesome !
1)Brooch x2
2)Mini diary book x2
3)Brooch x2
4)RM5 voucher utk 10 pemenang di KNZeq.SHOP
5)Top up 10 x2
6)Bookmark x2
7)3 unit fridge magnet x3 .
8)Top 10 X2
9)Button badge x3
10)Top up 10 x2

Jom meriahkan giveaway ini ! :D


Saturday, October 19, 2013

Ragam Kenderaan ( 11 gambar)

Assalamualaikum dan hai semua!

Apa khabar semua? Sihat tak? Hari ni Eyz nak berkongsi gambar dengan korang. Al-maklumlah dah tak tahu nak buat apa dah. Sooo.... inilah jadinya. Hoho.


funny vehicle themed pics part2 5 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 12 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 13 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 2 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 3 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 4 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 15 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 16 Funny vehicle themed pics {Part 2}

funny vehicle themed pics part2 17 Funny vehicle themed pics {Part 2}

http://3.bp.blogspot.com/_h7Ga18xQ2P4/TUji4PdVC1I/AAAAAAAAA7M/SZz6usdoAr8/s400/kenderaan_pelik+%252817%2529.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-VaxT5IDJfXQ/Th04_KjIPRI/AAAAAAAAAWY/DnCmXMXtefk/s400/kenderaan_pelik+%25287%2529.jpg


Hebat betul larh manusia zaman sekarang ni. Macam-macam jer benda boleh cipta. Eyz seronok sangat tengok semua ni. Lucu pun ada. Tergamam pun ada. Ehhee.


:: Bisikan Syahdu ::
"Walau apapun ciptaan manusia ni, tak ada sesiapa yang boleh menandingi ciptaan Allah SWT. Betul tak? Bersyukurlah dengan apa yang kita ada. Jangan terlalu riak jangan terlalu taksub."

Tuesday, October 15, 2013

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com

Assalamualaikum dan hai!

Seterusnya...

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3
Beg x 3
Selendang/Pashmina x 5
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di laman www.reddelima.com setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.'
Kategori 'Officewear'.
Kategori beg.
Kategori 'Accessories'.
Kategori 'Scarf."

 
 

GA October by Emas Putih

Assalamualaikum dan aloha semua!

Lamanya dah tak update blog ni. Asyik berhabuk jer blog ni. Kasihan betul. Hari ni kali ni Eyz nak join GA dari blogger terhebat kita. Hihihi. Jom join ramai-ramai!!! Hadiah lumayan tau!



Hadiah :
Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi