Wednesday, July 24, 2013

Impian menjadi kenyataan

Assalamualaikum dan hai semua!

Haa...puasa tak nie??? Puasa jangan tak puasa tau. Hari nie dah masuk puasa yang ke-15. Pejam celik pejam celik dah nak raya dah. Betul tak? Tinggal 2 minggu jer lagi kita nak raya. YIPPI!!! Hihi. Tak sabarnya nak balik kampung. Makan ketupat rendang dan macam-macam lagi juadah yang ada.

Dah buat persediaan untu beraya ke? Baju raya dah tempah? Kuih-muih dah mula buat? ...ataupun main tunjuk itu ini jer? Keke. Alhamdulillah puasa Eyz kali nie penuh hingga ke puasa yang ke-15. Haraplah dapat penuhkan puasa tahun nie. Amin.

Dengan keberkatan bulan Ramadan nie, Eyz akhirnya berkesampaian untuk buat serba sedikit jualan secara kecil-kecilan. Ehhee. Lama dah impikan nak buat tapi asyik ada jer halangan. Dan kali nie Eyz nekad betul-betul nak juga buat. Saja jer nak tambahkan aktiviti sampingan. Ehhe.




Entri kali nie, Eyz nak jemput semua pembaca entri Eyz kali nie untuk menjengah, melawat, bertandang ke Misblurz Collection di intagram. Siapa yang takda instagram tu tak bolehlah nak follow sebabnya Eyz belum ada peluang untuk buat page di Fb. Macam-macam ada di Misblurz Collection nie. Ada kerongsang yang comel-comel, baju yang comel, halfmoon shawls, bermacam-macam shawls ada tau.



Kepada sesiapa yang ada Instagram tu
Jemput follow



:: Bisikan Syahdu ::
"Dengan usaha segalanya bakal tercapai andai hati sabar untuk mengecapinya..."

4 comments:

ainil fazieda said...

mcm menarik jeee :P nnti sy follow insta awak oke! ^^

Nurfaezah Abdullah said...

semoga bertambah rezeki eyz di bulan ramadhan ne ^^

MisEyz BLurz said...

@ainil fazieda jemput follow insta Misblurz Collection Eyz^_^

MisEyz BLurz said...

@Nurfaezah Abdullah tkasih fae!!!hihihi...