Thursday, March 14, 2013

Senarai Pemenang 'First Giveaway by MisEyz'

Assalamualaikum dan halo semua!

Hari nie Eyz nak ambil peluang adanya line internet yang 'lajulah sedikit' nie untuk mengumumkan para pemenang  bagi 'First Giveaway by MisEyz' yang telah dianjurkan pada 17 Februari 2013 dan telah tamat pada 10 Mac 2013 yang lepas. Eyz nak mohon maaf sebab lambat nak umumkan pemenang bagi GA nie. Sibuk memanjang dan line internet pun jeles sangat nak bagi Eyz online. Menyampah tau. Hoho.

Nie Eyz senaraikan pemenang yang bertuah untuk hari nie! Jeng... Jeng... Jeng... Hihihi.
Tahniah buat semua yang berjaya memenangi GA pertama Eyz nie.
Alhamdulillah... GA nie berjaya Eyz teruskan jugak. Ehhee ^_^
Topup RM10 x 1 - Celcom/ Maxis/ Digi



Topup RM5 x 4 - Celcom/ Maxis/ Digi

 
 
 



Bloglist Istimewa by MisEyz x 10 
(SEBULAN)



Blog Review by MisEyz x 10



Bookmark Istimewa dari MisEyz x 10


(Semua pemenang dipilih berdasarkan keikhlasan dari Random.org)


**Bagi yang memenangi Topup RM10 dan RM5, sila bagi detail:

Nama: _____________________________________
No. Tel (celcom/digi/maxis): _____________________
URL FB anda: _______________________________
URL GA ini dalam blog anda: ____________________



**Bagi yang memenangi Bookmark Istimewa dari Eyz, sila bagi detail:

Nama: ___________________________________
Alamat Penuh: _____________________________
No. Tel: __________________________________
URL FB anda: _____________________________
URL GA ini dalam blog anda: __________________

(Hantar detail anda dalam inbox DI SINI)
*Bagi pemenang yang tidak memberikan detail dalam masa 7 hari mulai esok, hadiah anda akan terbatal secara automatik. Harap maklum. Chaiyok! Chaiyok! Hihi.*


:: Bisikan Syahdu ::
"Tahniah buat pemenang. Buat yang tidak berjaya tu bolehlah mencuba lagi di kemudian hari ya. Manalah tahu hadiah yang lebih lumayan. Ehhee. Btw, terima kasih buat semua peserta yang sudi join GA pertama Eyz nie. Salam ukhwah!"

10 comments:

PrinCess Anna said...

1st tyme dapat hadiah juga..kekkee

Aimi Rahim said...

alhamdulillah rezeki saya . Btw , saya dah pm detail guna FB ibu saya . :)

Tashyra Sha said...

alhamdulilah menang :) thanks

syada said...

Alhamdullilah menang :)

syada dah bagi detail tau . Hihi

Baiyah said...

Tahniah pada pemenang^_^

mizzniya said...

wah..dpt jd bloglist istimewa..nice la..trima ksh ^_^

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Ohh jayesh name sayaaaa ada hihi , thank :)

kisah kami said...

dah send detail..dapat tak?

Miss Ary ✿ said...

Dpt Bookmark Istimewa dari Eyz - THANKS EYZ

Nama: ARESSA BT AZMAN
Alamat Penuh: FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGY SUMBER, UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK, UNIMAS, 94300 KOTA SAMARAHAN, SARAWAK
No. Tel: 012-8921431
URL FB anda: https://www.facebook.com/aressa.azman?ref=tn_tnmn
URL GA ini dalam blog anda: http://aressazman.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-miseyz.html

Nik Ainaa said...

A'salam. want to say thanks because joined my giveaway and congratulation! You're one of the lucky. :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/pemenang-2nd-ina-giveaway.html