Tuesday, March 26, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Assalamualaikum dan hai semua!

Setelah sekian lamanya Eyz tak join mana-mana segmen, giveaway mahupun contest. Hari nie terasa macam nak join pulak. Hihi. Jeles rasanya tengok blogger lain join sana sini segmen. Ehhee. Nak kembalikan mood dengan join segmen pulak untuk hari nie. Hehe.

Jom join! Hadiah pun lumayan. Yang paling lumayannya, kita boleh pilih sendiri hadiah apa yang kita nak. Hadiahnya pun comel-comel. Hihi. Nak join jom klik banner kat bawah ataupun SINI




Dua hadiah yang Eyz nak ialah topup RM10 dan RM5. Nampak sangat kebulur topup. HAHA! Korang bila lagi nak join? Jom arrr! Ehhee.

Tarikh tamat segmen : 30 Mac 2013


8 comments:

Lyeen De Syifa said...

good luck akk..klu dpt hadiah share..D:

isam ismail said...

xder segmen yg kearah blgwalking ker??? da lama nak join

MisEyz BLurz said...

@Lyeen De Syifa in shaa Allh klu dpt..xyah share la..tukar bawal lyeen bleh?hihi..gurau jer^_^

MisEyz BLurz said...

@isam ismail ader..skg nie blogger byk buat mcm2...hihihi

maria firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

StrawBerry Cynta Syasya said...

hYE .. syasya dtg dari segmen yg sama .. kalau ada masa jom lawat syasya pula :)
* Good LuCk *

http://music-syasya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html