Saturday, March 9, 2013

Pengumuman hadiah yang bakal dimenangi

Assalamualaikum dan hai semua!

Lama rasanya Eyz tak update blog Eyz nie. Memang berhabuk sangat dah nie. Uhukz. Nak kata sibuk tu sibuklah jugak. Tapi yang paling buatkan Eyz susah nak update nie sebabnya line internet yang ciput betul-betul!!! Susah nak cakap tahap lambat line P1 sekarang nie. Nak buat kerja pun payah tau line internet yang lambat memanjang nie. Dekat sebulan dah. Huhu.

Btw, tak nak sedih sedih, hari nie Eyz nak umumkan hadiah yang bakal dimenangi oleh peserta bertuah yang menyertai 'First Giveaway by MisEyz' yang Eyz anjurkan sebelum ini. Disebabkan oleh bilangan pesertanya dah mencapai tahap yang diingini, jadi... Eyz akan tetap teruskan GA nie dan akan umumkan pemenangnya selepas sehari atau dua hari tarikh tamat GA nie (10 Mac 2013). Terima kasih semua! Hihi. Antara hadiah yang bakal dimenangi ialah:

 Topup RM10 x 1 - Celcom/ Maxis/ Digi

 http://www.bloggerwanita.com/wp-content/uploads/2011/09/logo-maxis-digi-celcom.png


Topup RM5 x 4 - Celcom/ Maxis/ Digi
 
http://www.bloggerwanita.com/wp-content/uploads/2011/09/logo-maxis-digi-celcom.png
 
 
Bloglist Istimewa by MisEyz x 10
 
Blog Review by MisEyz x 10
 
Bookmark Istimewa dari MisEyz x 10
 
 
 
 :: Bisikan Syahdu ::
"Masih belum terlambat untuk join 'First Giveaway by MisEyz' nie. Korang masih berpeluang untuk menyertai. Mudah jer syaratnya. Jangan risau. KLIK SINI UNTUK JOIN."
 

1 comment:

Isabel Diaz said...

Best eh.. Excited kamek nangga tapi kamek jarang menang. =[