Sunday, March 24, 2013

#1 Review blog

Assalamualaikum dan hai semua!

Kali nie Eyz nak review blog yang dah menang dalam 'First Giveaway by MisEyz' yang dah lama Eyz anjurkan. Disebabkan baru sekarang Eyz ada masa yang terluang walaupun takde masa yang terluang, mesti adakan jugak masa terluang tu. Erkz! *blurz

Nak tahu siapa yang bertuah yang bakal Eyz review tu? Jom lihat SINI!


Blog yang bertuah #42
 
  • Blog nie simple jer tapi kekemasan tu yang membuatkan Eyz tertarik sangat. Tersusun jer gadget yang ada dalam blog adik nie. *VERY NICE*
  • Eyz rasa adik nie minat warna purple erk? Hihi. Smooth jer purple dalam blog adiknya. Cantik!
  • Blog adik nie pon tak berat sangat kalau nak masuk. Itulah yang terbaik! *suka*
  • Apa yang Eyz boleh lihat, adik Fatin suka promote blog dan online shop. Memang menarik sebabnya pembaca boleh tahu serba sedikit tentang blog dan online shop yang lain. 
  • Jom kita terjah sama-sama sambil pimpin tangan di blog Dear Rosebud. Lalalala~~








Blog yang bertuah #56


  •  Blog yang comel setanding dengan empunya blog nie. Ehhee. Blogger seorang chinese dari Penang.
  • Kombinasi warna yang digunakan dalam blog nie tak terlalu padat. Sejuk mata memandang.
  • Header yang simple tetapi mainan warna yang digunakan membuatkan header nampak menonjol. *suka*
  • Untuk blogger yang suka edit-edit blog, boleh follow tutorial adik Cynthia nie. Mudah dah padat. Eyz pun kadang-kalanya follow tutorial adik nie. Hihi. *kantoi*
  • Jom jalan-jalan dan follow blog CYNTHIA LEE.
 





Blog yang bertuah #4
(atas permintaan empunya blog untuk review blog rasminya)
  • Pertama sekali Eyz tertarik dengan header blogger nie. Comel jer doodle tu. Eyz nak boleh? Ehhee.
  • Rakan IPG macam Eyz tapi IPG yang berbeza.
  • Sarawak? Wah! Kamek pun orang Sarawak aieh. Hihi.
  • Blog cool dan ringan. Tak payah nak tunggu-tunggu loading. Lancar jer.
  • Jom terjah blog Isabel Diaz. Cepat cepat!!!

 


:: Bisikan Syahdu ::
"Review blog yang lain bakal menyusul pada detik yang dikemudiankan. Tungguuuu..... Hihi."

5 comments:

Nik Ainaa said...

Hai, ina nak jemput awak join segmen kedua sahabat blogger kita, Ruqaiyah. Kalau sudi jemputlah join. :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/segmen-5-hari-follow-menang-by-syazlia.html

ANa Ahmad said...

nak terjah la hihi :D

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Thank for the review dear :D

MisEyz BLurz said...

@ANa Ahmad terjah jangan tak terjah..!hehe^_^

MisEyz BLurz said...

@CynthiaShin 欣倪♥ wc dear^_^