Sunday, February 3, 2013

Sahabat segalanya!

Assalamualaikum dan aloha semua!

Apa khabar semua? Sihat? Tak sihat? Aduhai. Jangan lupa makan ubat taw! Yang sihat alhamdulillah. Teruskan jaga kesihatan tu. Ehhee. Eyz alhamdulillah sihat *walaupun tak ditanya.Hihi*

Kenapa Eyz tak update blog dua hari berturut-turut nie??? Erkz! Eyz pergi menerbangkan duit entah ke mana. HAHA! Jumaat lepas Eyz dengan kawan-kawan Eyz pergi Mid Valley. Kononnya nak tengok wayang, beli barang keperluan, makan-makan dan jalan-jalan cuci mata dan cuci dompet kasi kosong!!! Hihihi.

Tapi tak disangka-sangka Eyz dapat surprise dari kawan-kawan nie. OMK! TERHARUNYA EYZ!!! Pandai erk korang buat  birthday surprise Eyz tanpa Eyz duga. Huhu Bawa kek dalam McD pun entah bila. Walaupun birthday Eyz 22 November tahun lepas tapi korang sanggup jugak nak buat birthday surprise untuk Eyz. Uhukz. Eyz rasa nak menangis... Tisu! Tisu! Uhukz =')


Terima kasih SAHABAT sebab sudi sambut birthday Eyz yang dah terlalu lepas tu. Keke. Memang terharu berabis! Sampaikan korang nyanyi 'Happy Birthday', Eyz pun turut nyanyi.

"Eyh! Birthday siapa hari nie????"

Eyz punyalah takut kalau-kalau Eyz yang terlupa dengan birthday sahabat sendiri. Aiyo!

"Larh! Birthday akak larh!!!!"

ERK! Blurz berabis Eyz taw!!! HAHA! Aduhai malunya. Korang nie. Menyusahkan jer nak sambut-sambut birthday Eyz *dalam hati siapa tahukan. Hehe* Kek sedap sangat! Buah-buahan gitu! Hihihi.
Nak dapat INI

Thanks Friends!!! Love u ols....!!!


 

 

 

 



Selesai jer makan-makan di McD MidValley nie, kaki cepat-cepat jalan pergi tingkat 3 gara-gara nak beli tiket wayang. Takut full katakan. Hihihi. Akhirnya kami (tak semua join) tercapai jugak tonton filem Gretel and Hansel: Witch Hunters...!!! BEST! Heroin dan heronya sama cantik dan sama hensem! Errmm.. Hihihi.




Habis jer tengok wayang, Eyz dan kawan-kawan Eyz yang pergi tonton wayang tadi tu terus pergi ke PC Fair!!!! Syok berabis woo! Murah-murah segala gadgets, printer, power bank, laptop dan lain-lain barangan multimedia. Eyz tak terlepas peluang untuk beli barang di PC Fair tu. First time beli taw di Pc Fair! Selalunya jalan-jalan cuci mata jer. Sekarang pandai pulak membeli. Hohoho.



Betapa seronoknya Eyz sebabnya Eyz berjaya memiliki speaker dan power bank sendiri yang telah sekian lama diimpi-impikan..!!! Alhamdulillah. Hihi. Apa yang penting? MURAH DAN MANTAP! Hehe. Terima kasih PC FAIR!

SPEAKER = RM20

POWER BANK = RM99 (12,000 mAh)


Akhirnya sekali, kami habiskan duit di Carrefour pulak dengan barangan keperluan dan plus plus kehendak jugak! Hihihihi. Letihnya sepanjang hari buat banci kat Mid Valley nie. Ehhee.


:: Bisikan Syahdu ::
"Terima kasih SAHABAT sebab tanpa korang Eyz takkan ada sesiapa yang sudi untuk bergembira bersama, bersedih bersama. Biar apapun tohmahan yang kita dapat anggaplah itu ujian dari Tuhan. Terima kasih kalian! Sayang korang semua!"


12 comments:

inna_risna said...

kira untunglah ,even bufday dah berlalu, kawan still ada effort nak celebrate lagi. btw, tgok kek td tu sedap..sedap mcm pavlova pula.hehe!

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer bila nk surprise bezday..
nway,hepy belated bezday..hehe

follow here..:)
do visit http://mysaraabrahman.blogspot.com/2013/02/perkahwinan-abang-ciman-kak-yana.html

Sherlyanna Angiela said...

follow ur blog

MisEyz BLurz said...

@inna_risna alhamdulillah..mmg tak dijangka langsung..ehhee..memang sedap kek tu..entahla apa nama kek nie..hehe

MisEyz BLurz said...

@Mysara Ab Rahman alhamdulillah..tkasih Mysara..Eyz visit Mysara skg^_^

Yumida Huda said...

mak aiii memang kebaboom speaker tu..merah menyala lg..memang stylista!

MisEyz BLurz said...

@Yumida Huda Boleh bingitkan satu bangunan..haha..nak ambil putih merah tp akhirnya yg ini..ehhee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

powerband tu sgt diperlukan. hp akak asyik habis bat. utk chaege hp kan tu?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak kek.....

MisEyz BLurz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] kek habis dh kak..hihi..semestinya kak power abnk tu utk hp..keke

Shida Radzuan said...

HB dear :)

MisEyz BLurz said...

@Shida Radzuan Tkasih kak Shida!^_^