Wednesday, February 6, 2013

Menarik: Pelik memang comel

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!

Teko deko comel belaka! Wow! Kat mana erk nak beli nie semua??? Comelnyaaa... Unik semacam jer. Tak percaya? Korang tengok INI.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



:: Bisikan Syahdu ::
"Pilih yang mana satu korang suka. Eyz hadiahkan. Gambar jela. Hihihi. Eyz paling suka yang terakhir nie. Unik. Ehhee."


5 comments:

Kila Lala said...

mmg comel...rase nak kumpul buat collection

Atiqah Ivy said...

nice ^_^
dan unik...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

giler arrr.. serius giler.. pergh....
nk tnya mcm mana buat yg hot stuff ru... yg ada new gerak2.. mcm menarik, akak nk cuba lah.

Quran Kini said...

Assalamualaikum,

Saya dari QuranKini.com ingin ingin menjemput saudara/saudari untuk menyertai program affiliate kami (produk: Al-Quran Digital) dan menjana pendapatan tambahan melalui blog ini. Ia baru sahaja dilancarkan hari ini.

Mudah sahaja: -
1. Daftar PERCUMA di QuranKini Affiliate
2. Login akaun anda.
3. Pilih tab 'Bahan Promosi' > 'Banners/Links'
4. Copy & paste link pada blog anda

Setiap unit yang terjual, anda bakal menjana RM50.00 dan bayaran komisyen dilakukan setiap minggu terus ke akaun bank anda. TIADA sebarang limit berapa banyak pendapatan yang anda boleh jana. Mungkin mampu mencecah RIBUAN ringgit sebulan!

Malah bukan itu sahaja, bayangkan ganjaran pahala yang bakal anda terima setiap kali pembeli membaca Al-Quran Digital tersebut = pelaburan akhirat.

Terima kasih,
Team QuranKini

p/s: Sila sebarkan jemputan kepada rakan-rakan anda yang lain. InsyaAllah mendapat keberkatan bersama!

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)