Wednesday, January 23, 2013

Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum dan selamat malam semua!

Letihnya rasa hari nie. Sepanjang hari asyik sibuk jer memanjang. Semester nie Eyz rasa macam permulaan untuk menyibukkan diri dalam bermacam-macam tugasan dan aktiviti. FUH! Tapi takpe. Nak buat macam manakan, lumrah sebagai seorang pelajar. Takkanlah asyik nak goyang kaki jerkan. Betul tak? Huhu *tenang hati tenang minda

Minggu lepas, Eyz asyik dengar cerita dari kawan tentang drama bersiri Setia Hujung Nyawa.



"Best-lah kisah episod Setia Hujung Nyawa semalam...!"

"Sweetnya Zain dengan El...!"

"Zain makin hari makin hot-lah..makin hensem-lah!!!"


Aduhai! Cerita apa yang korang tengok sampai syok berabis nie. Ramai kawan-kawan Eyz cakap best sangat drama tu. Feedback yang dorang beri semuanya positif dan *blink blink macam INI. SOoo... Eyz tak puas hati!!! Lebih-lebih lagi Mr Cepet pun tengok!!! INI MAKIN TIDAK ADIL!!! Eyz kena tengok jugak! Tak kira! Hohoho. 

Bermulalah episod satu, dua, tiga dan seterusnya Eyz tengok di YouTube. WOW! Memang menambat hati Eyz. Hihihihi. Pelakon-pelakonnya memang pandai mainkan watak. Sekarang baharulah Eyz faham mengapa ramai sangat yang cair tengok drama Setia Hujung Nyawa nie. Rupa-rupanya memang menarik! Mesti ramai yang dah menjadi peminat setia seSetia Hujung Nyawa nie kan? kan???

 

Siapa yang belum tengok lagi tu, bolehlah korang search kat YouTube atau blog-blog yang update dengan drama nie. Kalau tak pun, bolehlah tengok Slot Akasia di TV3 setiap hari Isnin hingga Khamis jam 7.00 hingga 8.00 malam. Tengok jangan tak tengok! Hihi.







Antara blog yang menyediakan episod-episod lama dan yang terbaharu untuk tontonan penonton dalam drama bersiri Akasia Setia Hujung Nyawa ialah:

Cerita Master
  
suffer.frenzyfm


JakiMedia


:: Bisikan Syahdu ::
"Dalam berpasangan, bermacam-macam dugaan dan cabaran yang akan dihadapi. Tak kira yang dah kahwin mahupun yang masih dalam perhubungan a.k.a in relationship. Oleh itu, setiap perhubungan perlulah saling bertolak ansur, menghormati antara satu sama lain, ikhlas dalam perhubungan dan kepercayaan harus diberi. Namun begitu, cinta dan kasih Allah SWT adalah yang lebih hakiki dan disanjungi."

8 comments:

Irwan Alessa said...

laa tak berkesempatan nak tengok.. sebab keje.. apa pun boleh download kan?? Terima kasih atas perkongsian :)

MisEyz BLurz said...

@Irwan Alessa takpe..bleh tengok bila2 masa jer..boleh download dr blogger berkenaan^_^

Lieyana Ahmad said...

ramai citer pasal cerita ni, xberkesempatan nk tgok . mc best je??

my new wedding dress collection for 2013. come visit here! :)
http://lieyanaahmad.blogspot.com/

MisEyz BLurz said...

@Lieyana Ahmad mmg best..hihi..klau follow dr awal mmg akn rasa best..ehhee..

Lyeen De Syifa said...

xpernah tgok kak..ehhe..T_T..tp kalau rumate..tiap2 malam ni tgok..ahah

MisEyz BLurz said...

@Lyeen De Syifa tengokla lyeen..kalau lyeen tgk pasti jatuh hati..hihi

ainol akasyah said...

saya minat gile cite ni hehe ..
Jom join Segmen Dialog Zain VS Ersalina Setia Hujung Nyawa

MisEyz BLurz said...

@ainol akasyah wah!sampai ada segmen plak...hihi..all the best!