Saturday, January 26, 2013

Mencari ilham yang tak datang

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!

Apa khabar semua? Mesti semua dah dilamun mimpi Laila nie kan. Hihihi. Eyz kali nie tak tahu pulak nak buat entri pasal apa tapi nak buat jugak walaupun tak ada idea nak tulis apa. Whatever! Kan? Kan? Hohohoho.

Nak tidur tak mengantuk pulak. Al-maklumlah dah tidur memanjang petang tadi. Kekeke. Sampai Mr Cepet pun tak terlayan. Sorry boss!!! Hihihi. Rindu pulak rasanya. Inilah padahnya berjauhan. Huhu. "Semoga Mr Cepet sihat-sihat selalu tau!!!"

Untuk kali nie jugak, Eyz merantau sana sini di alam blog nie. Hihihi. Jenguk sana jenguk sini. Saja jer nak baca entri dan klik-klik apa yang ada dalam blog. Jadi stalker jap hari ni. Ehhee. Seronok sebenarnya kalau blogwalking nie. Boleh saling mengenali antara blogger lain, berkongsi ilmu, tambah ilmu, tambah link... Macam-macamlah yang boleh dapat dengan blogwalking nie. Syok berabis memang sebab tak tahu nak buat apakan. Hihi.

Tapi memang lagi syok sebabnya cuti hujung minggu tambah satu hari lagi plus plus!!! Hoho. I LIKE IT! Hihi. Bolehlah rehat-rehatkan diri dan minda nie. Nak jejalan tapi elaun masih belum nampak wajah lagi nie. ATM pun tak habis-habis nak rosak jer. Boikot ke jang??? Hohoho. Takpe. Takpe. Kita mesti sabar dalam menunggu. Betul tak? Cuci mata dengan online shopping pun tak salahkan. Semakin blink blink woo mata. Kekeke. Boleh jadi macam INI




:: Bisikan Syahdu ::
"Tak ada cuti merungut, ada cuti bosan pulak, pun merungut. Aduhai. Inilah manusia yang tak pernah ada rasa syukur. Peringatan untuk diri sendiri. Ehhee."