Sunday, January 6, 2013

Info: Jom tengok AJL sini

Assalamualaikum dan selamat malam semua!

Mesti ramai yang sibuk menonton Anugerah Juara Lagu (AJL) di TV3 kan sekarang. Dan mesti ramai juga yang tengah frust sebab tak dapat nak tengok sebab tak ada tv kan. Ehhee. Jangan risau! Sekarangkan zaman internet! Klik klik jer boleh tengok. Secara langsung lagi tu taw!!!! Hihihi

Eyz pun tengok AJL melalui online jer tau. Malas nak gerak pergi bilik tv. Hihi. Almaklumlah... Kalau tengok di bilik boleh makan-makan, minum-minum. Ehhee.
Pendek kata, jom follow langkahnya INI


2- Korang pilihlah sendiri nak tengok tv apa. Macam-maca channel ada. Antaranya ialah TV1, TV2, TV3 terutamanya. Kan AJL kan! Hihihi.

3- Klik TV3 kalau nak tonton Anugerah Juara Lagu.

4- Tunggu jer loading. Confirm boleh tengok kalau yang dah sememangnya tengah online sekarang nie. Yang pastinya kalau tengok di SINI tak leceh sangat. 
Tak perlu nak sign up atau apa. Klik klik jer. Ehhee.


 

5 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Kalau ada yuna lagi best. Tapi mmg happy lagu terukir di bintang menang!

MisEyz BLurz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Betul2..tp Aizat bwak lagu Yuna pun terbaik..ehhee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amacam maktab..

MisEyz BLurz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] mcm2 peraturan dah kak...hoho

Cornelia Waldorf said...

You are tagged! Komen bnyk bnyk tau :)
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html