Tuesday, January 1, 2013

Hanya satu malam dan satu hari

Assalamualaikum dan selamat malam!

Dah tengok doodle donut Eyz dalam entri sebelum nie? Tengok sini. Doodle donut tu sekadar nak tunjuk permulaan hasil tangan Eyz. Entri yang Eyz nak buat nie, nak tunjuk doodle yang lain-lain yang Eyz buat dalam satu malam dan satu hari. Hihi. Walaupun tak secomel yang dibuat oleh orang yang sememangnya dah expert dengan doodle-doodle nie.
Tapi syukur alhamdulillah Eyz dah mampu buat sendiri. Hihihi.
 


DOODLE MUSLIMAH 1




HAPPY PRINCESS 2




RIBBON CUPCAKE 3
 



11 comments:

Iqa Syafiqa said...

wow ! so cute ! ^^ untonglah dah pndai jugak buat doodle,, iqa nih tah bile nk pndai ^^ hehe nk satu !!! kekeke

Leeza dayasari [santai leeza] said...

boleh lah tolong buat doodle lepas ni.

ainil fazieda said...

haaa . comellnya doodle . sy curik satu bolehh ? hehe

ina said...

alolo tomeinye doodle dia..pndai eyz buat...

Yanie Andierah said...

Baca sini . Hai saya pembaca baru di sini. Kalau rajin jom ke blog saya dan exchange link ;) lain hari saya boleh lah lawat blog awk lg.

http://yaniesayangawak.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Lyeen De Syifa said...

ok..ribbon cupcakes tu paling awesome!hahaa..hebatlah kak..lyeen belum study lg doodle2 ni..haha

MisEyz BLurz said...

@Iqa Syafiqa takpe..sekrg zmn cyber mana2 bleh dpt cara buat..hihi..bleh jer^_^

MisEyz BLurz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Yg tu kena fikir dulu..keke..blom pro lagi nie..ehhee

MisEyz BLurz said...

@ainil fazieda biasa2 jer..ehhee..tkasih..boleh^_^

MisEyz BLurz said...

@ina tkasih!percubaan jer^_^

MisEyz BLurz said...

@Lyeen De Syifa hihi..takpe2..mulakan dgn percubaan..ehhee