Thursday, January 31, 2013

Boarding pass dari blogger Santai Leeza

Assalamualaikum dan selamat di awal pagi!

Semalam Eyz tak sempat nak post entri sebab sibuk dan letih sangat. Parah jugak Eyz semester nie. Tugasan melambak, aktiviti pun padat. Aduhai. Hohoho. Entah macam manalah pulak semester depan. Nak kena buat satu novel dan turut merangkumi beberapa sajak dan cerpen. Aduh. Lagi parah.

Hari nie Eyz rasa gembira sangat sebabnya Eyz dah dapat boarding pass dari blogger tip top Santai Leeza. Wah! Lepas nie Eyz bolehlah pergi dan balik dari http://www.santaileeza.com/  <---->  http://miseyz.blogspot.com/ seperti yang tertera pada boading pass Santai Leeza Airlines. Hihihi. Terima kasih kak Leeza! Ehhee.

Eyz suka sangat dengan boading pass Santai Leeza dot com nie. Hihi. Comel sangat tau...!!!! Tak percaya? Korang boleh scroll down. Comel kan? Kreatif betul kak Leeza. Eyz akan simpan baik-baik boading pass nie. First class lagi tu tau tempat Eyz. Sayang kalau tak simpan elok-elok. Ehhee. Terima kasih erk kak Leeza.



**Maaf, gambar kurang kualiti.**

Macam mana Eyz boleh dapat??? Eyz sertai Segmen 'Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza'. Disebabkan Eyz buat entri nie special untuk blogger Santai Leeza, Eyz tak nak lepaskan peluang nie untuk selitkan keistimewaan yang menarik yang menyebabkan Eyz selalu jadi *stalker senyap blog kak Leeza yang comel dan manis nie. Hihihi ^_^





- Bekas senior Eyz di IPG KBM (^_^) -
- Header unik dan menarik -
- Ringan jer kalau nak masuk blog kak Leeza -
- Kak Leeza seorang yang peramah, comel dan manis dipandang -
- Kebanyakan entri kak Leeza menarik dan mampu menarik perhatian pembaca -
- Entri tak terlalu berjela-jela (Eyz suka kalau entri yang tak berjela-jela. Hihi) -

JOM TERJAH BLOG SANTAI LEEZA
- KLIK -






:: Bisikan Syahdu ::
"Eyz nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga buat kak Leeza sebab sudi hadiahkan Eyz 'First Class: Santai Leeza dot com BOARDING PASS' nie."

3 comments:

Aesya Zealous said...

heehe tahniah.. wah boleh naik flight terbang sana sini. kekeke

MisEyz BLurz said...

@Aesya Zealous Tkasih..jom terjah blog Santai Leeza..konfem santai...hihi

Budak Kampung said...

tahniah iman pon dapat gak