Sunday, December 29, 2013

Blog kedua yang bakal dimeriahkan

Assalamualaikum dan hai semua!

Tak lama lagi Eyz dah tak boleh nak update blog selalu. Al-maklumlah, line internet kat kawasan Eyz di KL tak berapa nak laju. Macam ciput jer. Boleh menangis tau tunggu loading. Menyampah betol. Erzk! Bukan luahan perasaan yer. Ehhee.

Btw, Eyz ada blog yang kedua. Eyz harap korang sudi-sudikanlah follow dan jenguk-jenguk yer. Hehehe. Blog Misblurz Collection. Di blog ni, Eyz ada jual macam-macam jenis barang dan pakaian. Misalnya, shawl, dress, stokin, brooch yang super comel, dan banyak lagilah. Blog tu Eyz akan gunakan untuk jualan dan blog MisEyz Blurz ni Eyz pakai untuk merapu itu ini. Kekeke. Harap korang boleh tahan jerlah yaa. Ehhee.

http://misblurzcollection.blogspot.com/

KLIK GAMBAR DI ATAS

Buat masa ni memang belum ada apa-apa yang Eyz kemaskinikan. Cuma nak panggil akak-akak, abang-abang, adik-adik, ibu bapa kalian untuk singgah dan follow blog kedua Eyz ni. Hehehe. Terima kasih!

"Eyz akan buat giveaway sekali lagi nanti dan jangan lupa join tau. Hadiahnya cukup menarik!"

GVEAWAY AKHIR TAHUN 2013

Assalamualaikum dan hai!

http://eymasu.blogspot.com/2013/12/giveway-akhir-tahun-eymasu-2013.html


Haraplah masih berkesempatan nak join GA by Eymasu ni. Al-maklumlah tamat hari ni. Keke. Manalah tahu masih diterima. Hohoho. Tetiba pulak excited nak join GA.

Btw, salah satu syarat join GA ni adalah nak kena komen blog Eymasu. Eyz rasa macam tak sesuai pulak Eyz nak komen tak baik sebabnya blog Eymasu cantik sangat. Tersusun jer. Tak macam blog Eyz ni. Simple. Tak ada apa-apa yang menarik. Tapi... blog Eymasu memang comel! Mesti comel macam tuannya kan. Hehe.


First Giveaway By Effafarhana

Assalamualaikum!

http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
KLIK BANNER UTK JOIN

Wednesday, December 25, 2013

SALE Hujung Tahun 2013

Assalamualaikum dan hai semua!

Entri Eyz kali ni bukan nak bercerita yer. Eyz nak promote sesuatu kat korang. Hehe. Eyz tengah buat promosi untuk tribal shawl sekali dengan inner jersi. 1 SET MURAH!

Tribal Shawl + Inner Jersi
RM25 include postage
(jimat RM7)










Pm me: Misblurz Collection


Last Giveaway In 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.com

Assalamualaikum!

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html

KLIK BANNER UTK JOIN

Monday, December 23, 2013

Pembersih Mekap Paling Meletop

Assalamualaikum dan hai semua!

Hari ni Eyz nak buat entri pasal pembersih mekap yang paling MELETOP sekarang ni uols! *gediks*


Kalau dulu Eyz asyik survey jer produk ni. Tapi, dah nampak review daripada ramai blogger lain yang guna produk ni terutamanya pencuci mekap, Eyz terus cari.  Masa Eyz cari kat KL, Eyz tak jumpa pun pencuci ni. Masa tu Eyz cari kat MidValley jer larh. Hoho. Watson, Guardian kat Midvalley semua Eyz tak jumpa. Al-maklumlah pencuci ni tengah popular masa tu. Eyz sekadar jumpa tag harga jer tapi produknya tak ada. SOLD OUT. Erkz!

Lastly, Eyz jumpa jugak di Watson, Sibu masa first cuti hari tu. Alhamdulillah. Betapa excited Eyz masa tu. Kahkah. *sakai*

Tapi Eyz memang teramat berpuas hati dengan pencuci mekap PIXY ni. Sekali calit kat muka yang bermekap terus nampak bekas mekap kita kat kapas tu. Pencuci ni tak macam pencuci mekap yang lain. Kita pakai rasa sejuk jer muka. Memang terasa bersih jer muka lepas tu. Betul! Tak tipu!!!

      

See... Nampakkan. Memang tak nampak tebal kesannya, sebab Eyz bukan jenis yang pakai mekap tebal-tebal tau. Huhu. Sekadar pakai jer. PIXY Gentle & Moist Cleasing Lotion memang terbaik dan MELETOPS!

Yang penting NO ALCOHOL & sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana. Aisemen. Hehe. Botolnya kecil jer. Comel. Pinky lagi tu. Murah paling utama jugak. Hehehe.


Kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk ni, boleh pergi ke laman web PIXY truly asian beauty ataupun LIKE FB PIXY.

Thursday, December 19, 2013

PELIK! Stokin buat hati gembira

Assalamualaikum semua!

http://www.2pineapple.com/wp-content/uploads/2013/12/socks.jpg 

Ada yang masih tak tidur lagi ke??? Ehhee. Hari ni, Eyz nak cerita satu kegembiraan tentang adanya stokin. Pelik tak? Peliklah juga bagi Eyz. Sebab stokin pelik, orangnya pun pelik. Eyz lah tu. Sapa lagikan. Keke. Malam ni Eyz nak amalkan pakai stokin masa tidur. Banyak benda dah Eyz google pasal pemakaian stokin ni. Manalah tahukan ada kesan tak baik ke. Hairanlah pulak tengok orang sekarang ni ramai yang pakai stokin masa nak tidur. Sooo... Eyz pun search.



:: Stokin dua pasang atas ni Eyz punya. Sampai jer parcel, malam terus pakai. Al maklumlah online shopaholic yang tegar. Hihihi ::

Kelebihan memakai STOKIN ketika tidur

1) Elakkan badan masuk angin.
2) Elak diri daripada sejuk pada waktu malam.
3) Licinkan kulit kaki. Lebih-lebih lagi kulit kaki sesapa yang merekah teruk tu. Elok sapukan pelembap pada kaki, dan pakai stokin sebelum tidur.
4) Elak daripada jin/ syaitan masuk ke dalam tubuh manusia.


Banyak lagi kelebihannya tapi korang tambahkan lagilah yer. Hihihi. Bukan setakat masa tidur jer nak pakai stokin ni. Nak keluar rumah pun kena pakai stokin tau. Terutamanya yang muslimah. *erkz! terkena batang hidung sendiri* Eyz teringin sangat tau nak pakai tapi hati tak kuat. In shaa Allah. Doakan untuk Eyz untuk berubah jadi yang lebih baik. Amin.

Selalu tengok kawan-kawan pakai, Allahuakbar, teringinnya Eyz. Indahnya. Tapi... Susah nak katakan. Mohon hati Eyz terbuka suatu hari nanti.

Btw, Eyz ada jual stokin plain tapak hitam tau. Boleh konfiden pakai tak payah nak risau kotor ke tak. Konfem tak nampak kotor sebab tapaknya hitam. Dan pakai selipar pun boleh. Sebabnya stokin ni jenis yang jejari. Don't worry, be happy! Hehe.




Maaf. Terkotor sikit. Debu-debu cinta tu. Jangan risau. Hehe.

Pm me: Misblurz Collection

Tuesday, December 17, 2013

Polkadot paling menawan

Assalamualaikum dan hai semua!

Sekarang ni dah mula nak menghitung hari. Huhu. Tak lama lagi cuti dah nak habis. Mulalah dengan tahun baharu, azam baharu dan apa-apa pun baharu. Tugasa baharu yang bakal diterima tahun depan. Aduhai. Tension! Tension! Hoho.

Siapa yang suka gaya yang simple kat sini angkat tangan!!! Ehhee. Hari ni Eyz nak promote sesuatu yang simple dan cantik kalau digayakan dengan baju plain korang.


Ni lah yang Eyz nak cakap tadi. Polkadot shawl yang senang sangat dibentuk. Cantik lagi tu walaupun nampak simple. Tapi, kalau korang dah pakai confirm taknak buka dah. Hihihi. Tak mahal pun. Murah jer. Ada lima warna yang cantik-cantik!



Lima warna yang masih available

A-light blue
B- green
C- dark blue
D- blue
E- dark pink


PM me (Eyz): Misblurz Collection

"Jangan malu, jangan segan."

Thursday, December 12, 2013

Cara blogging terkini

Assalamualaikum dan hai!

Sebelum Eyz nak mulakan entri hari ni, Eyz nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang dalam GA yang Eyz anjurkan. Terima kasih tak terhingga buat semua yang dah join GA Eyz tu.
Terima kasih uols!!! Hihihi.

Kali ni, Eyz nak cerita pasal cara blogging yang terkini.
http://rainydaymum.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Dayre_logo.jpg 
Share more. Create your story.

Dayre is the App that helps you blog on your mobile device

For busy people dying to say more than a Note, 140 Characters, or a filtered photo will allow, this is the App for you.

Simply post multiple bite sized updates within a day, and hey presto, your blog post is done.

Fill days with treasured recipes, cutting edge tech trends, or your young one’s first years and share your personalized URL with friends, family and the world.

Share more. Create your story.
 Eyz pun baharu juga dalam App Dayre ni. Jom kita sama-sama cuba sesuatu yang baharu. Tak salahkan. Selain kita nak instagram, facebook dan lain-lain, sooo sekarang kita dah boleh blogging guna hp. Malas nak buka laptop, share jer dalam Dayre. Macam blogging juga. Boleh follow, kena follow, like, share,... Tak percaya cuba install dulu. Kot tertarik! Hehehe.

Yang ni Eyz punya Dayre. Jangan lupa follow okay. Just find my name. That's it! Hehehe.

  


Bukan setakat Eyz jer tau yang ada Dayre ni, blogger femes pon ramai juga yang dah install Dayre ni. Misalnya, Evaromina, Hanis Zalikha pun ada tau!!! Haa... Korang kena install jugak natang Dayre ni. Hihihi. Bagi sesiapa yang dah ada app ni, komen nickname korang kat bawah ni. Nanti Eyz follow. Orite? Happy blogging!!!

Wednesday, December 11, 2013

Pemenang bagi 23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz

Assalamualaikum dan hai semua!

Eyz tengok ramai yang dah tak sabar tunggu senarai nama pemenang untuk 23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz yang telah berlangsung pada 23.11.2013 hingga 10.12.2013 yang lepas. Dan hari ni, secara rasminya Eyz umumkan nama pemenangnya. Mari kita lihat siapa yang bertuah pada hari ini. Tarikh pun cantik hari ni. Hihihi.


*Peplum Dress x 1*

 

*Tribal Shawl x 1*


 *Kerongsang/ Brooch bunga x 2*

  

*Fridge Magnet khas dari Terengganu x 2*

  

 *Keychain Special x 2*

  

*Black + White Mask Shiseido x 1*


*White Mask Shiseido + Naturgo Mask x 2*

  

*Detox Gold x 2*

  

*Topup RM5 x 1*
 

*Topup RM10 x 1*


Dah selesai dengan hadiah di atas ni, seterusnya adalah untuk hadiah istimewa dari Eyz.
Kita lihat siapa yang kena. Jeng jeng jeng!!!

*Korean Dress sleeveless x 1*


SELESAI! Tahniah Eyz ucapkan kepada pemenang. Yang tak menang tu jangan sedih jangan putus asa. In shaa Allah, pada masa akan datang Eyz akan anjurkan lagi segmen atau giveaway yang lagi gempak! Hihihi. Btw, terima kasih buat semua yang dah join GA Eyz yang tak seberapa ni.

Untuk yang dah menang tu, cepat hantarkan detail korang yer. Eyz ambil masa dalam sehari tau untuk korang bagi respon. Mulai pada jam ini iaitu 2.40 p.m. (11.12.13). Kalau tak, Eyz akan dapatkan nama pemenang yang baharu. *Disebabkan Eyz ada urusan esok dan hujung minggu nie, Eyz lanjutkan untuk para pemenang yang belum bagi respon tu sampai hari Ahad (15.12.2013). Respon tau! Tak respon Eyz cari pengganti yang baharu. - updated 12.12.2013 (Khamis)

Untuk semua hadiah kecuali hadiah topup RM5, sila pm Eyz kat SINI.
Hantarkan detail seperti kat bawah ni tau.

Nama: .............................................................
Nama link GA: ................................................
Hadiah dimenangi: ...........................................

Untuk yang dapat topup RM5, sila pm kat SINI.
Hantarkan detail seperti kat bawah ni tau.

Nama: .............................................................
Nama link GA: ................................................
Hadiah dimenangi: ...........................................


Tuesday, December 10, 2013

23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz TAMAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Dah tidur ke? Jap lagilah korang tidur. Eyz ada benda nak bagitau ni *menggedik* Jangan tidur lagi! Hihihi. Eyz nak bagi annoucement ni!!! Hehe. 23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz dah tamat tau. Tamat pada 10 disember 2013 iaitu tepat jam 12.00 tengah malam ini tadi.

Maaf kalau yang tak sempat nak join tu dan yang dah terlepas jam yang masih nak join tu. Eyz mintak maaf sangat. Dan juga yang silap hantar link tu, Eyz tak dapat nak terima tau. Mohon maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. Eyz taknak nanti tak adil pulak buat yang lain. Betul tak?

Tapi jangan risau. Nanti Eyz segmen atau giveaway yang lain pulak yang paling simple tapi hadiah gempak. Nak tak??? Hehehe. Jangan bersedih tau. Sayang semua!

Di sini, Eyz nak bagitau yang Eyz akan umumkan pemenang pada keesokan harinya.Kalau tak ada halangan yang menimpa. Okay? Mr. Random akan bantu Eyz untuk pilih siapa pemenang yang akan menerima hadiah-hadiah yang berikut:

Hadiah
(pilihan pemenang secara random!)

* Peplum Dress x 1 *
* Tribal Shawl x 1 *
* Kerongsang/ Brooch bunga x 2 *
* Fridge Magnet khas dari Terengganu x 2 *
* Keychain Special x 2 *
* Black + White Mask Shiseido x 1 *
* White Mask Shiseido + Naturgo Mask x 2 *
* Detox Gold x 2 *
* Topup RM5 x 1 *
* Topup RM10 x 1 *
 Ingat tak apa janji Eyz hari tu??? Kalau peserta GA nie mencecah lebih 100 orang. Eyz akan bagi hadiah yang istimewa. Nak tahu apa tak???

Hadiah Istimewa (seorang)
(pilihan pemenang secara random!)
*Korean Dress sleeveless x 1*

Nantikan senarai pemenangnya esok!
Semoga berjaya!

Sunday, December 8, 2013

Pemakaian cincin yang kita tidak tahu

Assalamualaikum semua!

Maaf sebab Eyz lama tak update blog ni. Sibuk sikit. Hihi. Terima kasih untuk yang baharu join Birthday Giveaway Eyz. Dan yang belum sempat join tu, jom join sekarang!!! Sebab masih ada masa lagi. Tarikh tamat giveaway 10 Disember 2013. Don't worry dear! Ehhee. Ada yang tanya Eyz bila Eyz akan umumkan pemenang? Tamat jer GA ni Eyz akan umumkan pada hari yang seterusnya. Jangan risau. Eyz akan umumkan jugak. Okay? =)

Berbalik kepada tajuk entri hari ni, Eyz nak berkongsi maklumat kepada semua tentang pemakaian cincin yang ada di antara kita yang masih tidak ketahui. Pemakaian cincin mengikut Islam.

“Nasihat Nabi Muhammad S.A.W kepada Saidina Ali sesudah Saidina Ali berkahwin dengan Siti Fatimah iaitu anakanda kesayangan Nabi Muhammad S.A.W berpesan kepada Saidina Ali iaitu kalau memakai cincin, pakailah di jari manis dan/ataupun jari kelingking (anak jari). Janganlah memakai pada jari tengah dan/ataupun jari telunjuk."



Nabi Muhammad SAW melarang kerana memakai cincin pada jari telunjuk dan jari tengah adalah meniru cara berhias kaum yang dilaknat oleh Allah iaitu kaum yang derhaka di zaman Nabi Lut a.s..

Cara pemakaian cincin ni adalah tidak kira untuk lelaki atau perempuan. Oleh itu, berpesanlah kat kawan-kawan, saudara-mara ataupun anak-anak yang pakai cincin yang tidak betul untuk berhias di dalam syariat Islam. Kalau tidak, sia-sia sajalah kita mendapat kecelakaan dari Allah S.W.T. dan kalau kita memakai cincin dengan niat mengikut sunnah Nabi S.A.W maka dapatlah kita akan pahala.

Mesti ramai yang pakai cincin ikut kesesuaian dan ikut muat mana jari. Betul tak? Jadi... untuk sesiapa yang dah baca atau tahu tentang perkara ni, berpesanlah kepada orang lain.
 
 :: Bisikan Syahdu ::
"Lepas ni taknak dah pakai ikut cara yang salah. Dah tahu ikut cara yang kita dah tahu."

Tuesday, December 3, 2013

Dua pemangsa ganas berjaya ditewaskan

Assalamualaikum!

Bujang Lubok yang dikatakan membaham Adrian berjaya ditangkap pawang Indet di Roban, Sarawak.


Bujang Raja Hitam tewas di tangan pawang buaya terkenal ini selepas Bujang Lubok di Roban, Sarawak.

Thursday, November 28, 2013

Kejutan yang tidak disangka berlaku

Assalamualaikum semua!

Sihat tak? Alhamdulillah kalau sihat. Yang tak sihat tu cepat cepat makan ubat okay! *tersenyum sambil kenyit-kenyit mata* Hihihi. Alhamdulillah. Peserta GA semakin hari semakin bertambah. Terima kasih semua sebab bagi sokongan yang padu kat Eyz. Ehhee. Sayang korang! Siapa yang tak join lagi tu jangan risau. GA masih berlangsung dan bakal berakhir pada 10 Disember 2013 nanti. Masih banyak masa lagi. 


Semalam iaitu bersamaan dengan 27 Disember 2013, ada sesuatu yang tak disangka-sangka berlaku. Tujuan pertama ialah keluar makan di Sugarbun. Dah menjadi perkara biasa kalau balik cuti dating kat Sugarbun jer. Yang terdekat katakan. Hehe. Eyz tak kisah sebab I LIKE IT SO MUCH!

http://www.sugarbun.com/

Tengah syok duduk tunggu makanan, Mr Cepet datang bawa sos cili. Tersenyum-senyum pulak tu. *angau ke* Hehe. Dengan sekelip mata, tiba-tiba ada something kat atas meja.

"ARGHHH!!!"

Jam tangan yang Eyz cari-cari selama ni ada depan mata Eyz. Dulu Eyz pernah ada satu jam tali hitam. Memang Eyz sayang sangat tapi HILANG. But now! I got a new one!!!

"Uwaaa!!! Thank you!"

Memang tak berhenti senyum lepas tu. Aduhai. Parah betul.

"Terima kasih Mr. Cepet sebab bagi birthday suprise present yang Eyz langsung tak jangka. Thank you so much!" *kuat diri tahan air mata daripada mengalir*


 
Abaikan eyebag Eyz. Hehe.


:: Bisikan Syahdu ::
"Tiadanya kepercayaan antara satu sama lain akan menggoyahkan perhubungan yang terjalin. Semoga perhubungan kami berkekalan. Doakan perhubungan kami berkekalan. Sayang semua!"



Tuesday, November 26, 2013

Main game dapat menang pelbagai gajet!

Assalamualaikum dan hai semua!

Tengah cuti goyang kaki di rumah ni, dah selesai buat giveaway terasa bosan pulak tak buat entri lain. Sebelum tu, Eyz nak ajak semua untuk join Birthday Giveaway dari Eyz. Join tau jangan tak join. In shaa Allah kalau peserta GA Eyz semakin ramai, Eyz akan tambahkan hadiah yang lebih lumayan. In shaa Allah! Hehe.

Entri kali ni Eyz nak khabarkan kepada pembaca bahawa... *terskema pulak dah*  Hihihi. Ada game android yang baharu tau. Bukan setakat main jer, kumpul point dah boleh menang gajet yang membuatkan korang terasa nak main jugak game ni. Jom kita kumpul point banyak-banyak. Kalau ada rezeki, kita boleh menangi 3D Full HD TVMacBook Air, Beats by Dr. Dre headphones dan banyak lagi hadiah tau!!! Tak percaya ke? Aduhai.


Klik Banner Bawah

http://curium-cr.com/my-5071112


Senarai Peserta Birthday Giveaway!

Assalamualaikum dan hai!

Alhamdulillah... Birthday Giveaway kali ni mendapat sambutan yang memuaskan. Lebih-lebih lagi bilangan yang turut serta dah melebihi 20 orang dah sekarang. Ini bermaksud... giveaway ni akan diteruskan sehingga ke tarikh yang ditetapkan. Alhamdulillah. Syukur! Hehe. Eyz ucapkan kepada semua, semoga berjaya! Aja-aja fighting!!! Hihi.

Dan mungkin, kalau peserta semakin bertambah dan semakin memuaskan Eyz, in shaa Allah... Eyz akan tambahkan lagi bilangan hadiahnya. Suka tak? Suka tak? Hehe.


Senarai Peserta Birthday Giveaway

1) http://anisfhna.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
2) http://dikna-sya.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
3) http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
4) http://laquerer.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
5) http://amirahamer.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
6) http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
7) http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
8) http://havinue.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
9) http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
10) http://paigecaiden.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
11) http://hikayatraisyasukor.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
12) http://vaneelea.blogspot.com/2013/11/23rd-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
13) http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
14) http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
15) http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
16) http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
17) http://adibahsukor.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
18) http://anna-lifeiscun.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
19) http://eymasu.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
20) http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
21) http://syasyafiefie.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
22) http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2013/11/giveaway-23th-birthday-giveaway-by.html
23) http://ierahluvie.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
24) http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
25) http://iniblogcontest.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
26) http://stuffyies.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
27) http://siszetty.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
28) http://unnielife.blogspot.com//2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
29) http://vidolaaa.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
30) http://hanisarahim.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
31) http://rizalpaperbaghead.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
32) http://nananimijiko.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
33) http://segmengiveaway.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
34) http://theieraziera.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
35) http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
36) http://luahansikhilaf.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
37) http://wanalipwaniye.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
38) http://penabuluayam.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
39) http://ohthrillers.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
40) http://duniazumal.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
41) http://fasheli.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
42) http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
43) http://missanisnabilah.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
44) http://gadizspectacles.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
45) http://narumihuda.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
46) http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
47) http://akuedyedankoe.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
48) http://jehanlifestory.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
49) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
50) http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
51) http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
52) http://tokmimicapayam.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
53) http://schomells.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
54) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
55) http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
56) http://lovoiustory.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
57) http://rawkkstylo.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
58) http://hellomynameisnazira.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
59) http://lemoncandy-angel.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
60) http://farraanuar.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
61) http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
62) http://fatinamdzfr.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
63) http://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
64) http://shidasitusini.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
65) http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
66) http://littlewhitemustache.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
67) http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
68) http://cuties97.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
69) http://www.santaileeza.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
70) http://missnaddd.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
71) http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
72) http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
73) http://littledayanastory.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
74) http://alfirahana.blogspot.com/2013/12/23-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
75) http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
76) http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
77) http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
78) http://hafiznur.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
79) http://ocatihoi.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
80) http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
81) http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
82) http://www.duniashida.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
83) http://idahabdulrashid.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
84) http://fattytissue.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
85) http://hayatirosdi.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
86) http://contestsukaaku.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
87) http://imaneeda.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
88) http://miaduniaku.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
89) http://eyra1990.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
90) http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
91) http://gilapotato.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
92) http://bubugijo.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
93) http://anis-nabilah.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
94) http://sallyyatiey.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
95) http://www.kisahemasputih.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
96) http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
97) http://ahmadsollehin.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
98) http://jaajahatga.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
99) http://beautifully98.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
100) http://dilaella.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
101) http://blogsyaniz.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
102) http://flawlessjk.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
103) http://chocollyheart.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
104) http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
105) http://shairaelianis.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
106) http://allyacrazyblogga.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
107) http://sibloggerpink.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
108) http://www.geeazielove4eva.my/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
109) http://upsidesdown.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

110) http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
111) http://lollista.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
112) http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
113) http://coolpixxxx.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
114) http://jessthirteenian.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
115) http://ilapurplicious.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
116) http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
117) http://pusheenloverrr.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
118) http://cikleeyacepet.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
119) http://daydreamer-nightdreamer.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
120) http://nursyazlia.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
121) http://www.iuzira.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
123) http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
124) http://akumasihjunior.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
125) http://lovemisteraa.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
126) http://najwazukri.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
127) http://anggerikawsem.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
128) http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
129) http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
130) http://heartdairies.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
131) http://niesabella.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
132) http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
133) http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
134) http://sayasyiera.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
135) http://anggerikawsem.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
136) http://anggerikawsem.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
137) http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
138) http://akuadalahsiti.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
139) http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
140) http://ainsyafiqack.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
141) http://supersweetcola.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz_3.html
142) http://azlin-mohamed.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
143) http://hanis-vess.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
144) http://erinkahar.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
145) http://miera-housebook.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
146) http://parkminseuk.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
147) http://littledaies-port.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
148) http://syahz8.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
149) http://ierasha222.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
150) http://repackagedmemories.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
151) http://namakusuzy.blogspot.com/2013/12/23th-bitrhday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
152) http://wanieseuk.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
153) http://violetulip93.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
154) http://sevenofjuneth.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
155) http://bebelansikacamata.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
156) http://dakwahmawar.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
157) http://mininominomi.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
158) http://formonestudent.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
159) http://diaryzakiah.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
160) http://violetulip93.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
161) http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
162) http://honeycoolimages.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
163) http://nursaidatulazwaa.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html
164) http://justforfund.blogspot.com/2013/12/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html


TAMAT


*Mari capaikan jumlah peserta seramai 100 orang dari sekarang! Eyz gatal dah ni nak tambahkan hadiah istimewa. Hehe*Alhamdulillah. Peserta dah melebihi 100 orang. Jadi, tunggu hadiah istimewa tu. Hihi.*


http://miseyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN!

:: PESANAN ::
Terima kasih semua sebab sudi join. Sayang korang! Hihi. Apa kata kita ramai-ramai blogwalking kawan-kawan blogger kita yang lain! JOM!