Thursday, December 20, 2012

Year End First GA by FNZ


KLIK BANNER UNTUK JOIN

http://3.bp.blogspot.com/-wKTeXLJSuKA/UBOLnX-0JfI/AAAAAAAAAQU/HNrwgVtdj2c/s200/anigif.gif

Eyz nak join GA lagi larh. Hohoho. Sebenarnya tak tahu nak buat apa panas-panas nie. Sooo... Eyz nak join GA nie sebelum menjelangnya tahun baharu kelak. Ehhee. Hadiah? Hurmmm... Eyz tak kisah sangat dapat ke tak hadiah. Yang penting Eyz join! Hihi. Bannernya comel apa. Blink blink lagi tu taw. Hihihi

Boleh tak kalau Eyz nak tag semua? Ehhee. Jom join GA! Jangan lepaskan peluang. Lebih-lebih lagi masih musim cuti nie. Ehhee.

Jeng... Jeng... Jeng...
Siapakah gerangan yang bertuah Eyz nak tag! Hihi.

 

3 comments:

beloGIsam said...

teq diatas undangan anda,, belogisam turt menyertai,, tag blog ni lagi di masa akan datang

Suue said...

Assalamualaikum and Holla! Sue terjah sini dr GA sama n follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik tak? Best tau!
http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak buat orang tu happy sempena birthday dia? Nah! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak perasan blog kita awesome? Ahaks! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Ni last okay. Haha. Ada rasa nak mengarang cerita tak? meh la join, sambil2 tu baca la yg sue punye jugak oki ;) http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bye!

Fatin Nabila said...

Thanks join! Anda mungkin bertuah. Promote lagi untuk menjadi top refferal dan buat entri se'kreatif' mungkin ^^V