Tuesday, December 11, 2012

Terima Kasih Semua!


Alhamdulillah.... Terima kasih Eyz nak ucapkan kepada semua yang sudi join SEGMEN: Blogwalking Following Follow by MisEyz. Tak sangka pulak segmen yang Eyz buat kali nie mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Terima kasih taw!!!! (isk..isk..terharunyaa...)

Eyz sekadar berani diri jer taw nak letak syarat kalau kurang daripada 15 orang blogger yang join segmen Eyz nie, Eyz akan batalkan SEGMEN: Blogwalking Following Follow by MisEyz nie. Tapi... Alangkah terharunya Eyz sebab lebih daripada 20 orang blogger yang dah join. Terima kasih!

Sementara tarikh akhir segmen nie lama lagi iaitu 16 Disember 2012... Eyz nak jemput siapa-siapa yang belum join segmen Eyz nie untuk turut serta memeriahkan lagi segmen nie. Boleh??? Ehhee. Kita boleh saling kenal antara blogger-bloger yang lain selain daripada korang kenal Eyz. Hihihi. Jom KLIK KLIK link di bawah nie untuk UP-kan kenalan korang! ^_^

 
** Maaf kalau ada link blogger korang yang takde dalam senarai nie sebab ada yang tak ikut syarat yang dikenakan. Harap lihat dulu erk syarat penyertaannya. Okay? ** 





NAK JOIN SEGMEN KLIK BANNER DI BAWAH




1 comment:

Aina said...

thanks jugak sebab buat segmen ni ^^ follower blog aina pun dah makin bertambah sekarang :)