Monday, December 31, 2012

Tak habis nak ubah

Assalamualaikum dan hai...!

Sempena tahun baharu yang bakal kunjung tiba nie, Eyz rasa nak ubah lagi larh wajah blog Eyz nie untuk lebih ceria dan bukannya asyik retro jer. Hohoho *asyik-asyik nak ubah* Kadang-kadang bosan jugak Eyz tengok. Ehhee. Jangankan orang lain yang tengok bosan tapi Eyz pun naik bosan tengok. Hoho. Nak jugak jadi macam INI ^_^
Korang ada apa-apa pendapat tak? Kalau ada tu jangan segan silu komen taw. Ehhee. Eyz sedia menerima kritikan dan komen dari korang!

Hhmm... Tunggu dan lihat sajalah perubahan yang entah macam mana. Hohoho. Yang penting simple, tak berat dan berpinar-pinar kalau mata memandangnya. Aisemen. Hihi. yang sayangnya Eyz tak boleh nak buat template macam denim templates tu. Sedihnyaa.... Hhmmm...




Gaya penulisan pun Eyz nak tukarlah. Kalau tengok balik entri yang sebelum nie. Uhukz. Nak cakap pun malu taw! HAHA! Nak suruh korang tengok dan baca pun Eyz segan. Huhu. Btw....
Nak bergaya macam INI


3 comments:

nur anis said...

seronok ubah ubah ni kan..:)

yana yani said...

wah x sbr nk tgk...yana pon ingat nak ubah jugak blog yana tapi..x tau nak ubah camna..

MisEyz BLurz said...

tu larh kan...seronok kalau bab tukar2 nie...hihi