Monday, December 17, 2012

Segmen TAMAT!


!!!...SEGMEN TAMAT...!!!




Pejam celik pejam celik 'Segmen: Blogwalking Following Follow by MisEyz' dah TAMAT... Tamat bila???  Sekaranglah sayang. Hihi. Eyz nak ucapkan ribuan terima kasih buat blogger yang comel-comel dan hensem belaka tu sebab sudi join segmen kedua Eyz nie. Walaupun tak semeriah kalau buat contest ataupun giveaway, tapi Eyz berpuas hati sebab boleh kenal-kenal korang semua. Terima kasih taw! Sayang korang!
^_^

Sempena tamatnya segmen nie, Eyz dah janjikan akan review dua orang blogger yang bertuah yang dah join segmen nie. Ingat tak? Tak ingat? Alarh. Klik SINI. Eyz akan tunaikan janji Eyz nie pada esok hari. Jangan risau taw. Ehhee. Dan esok kita akan lihat siapa yang bertuah tu. Okay darling? Hihi.

Untuk blogger lain yang dah join tu jangan risau. Eyz akan mula terjah korang sepanjang minggu nie dan klik-klik apa sahaja yang ada kat blog korang terutamanya iklan-iklan korang tu. Don't worry okay! Ehhee.

Siapa yang bosan-bosan malam nie tu. Jom terjah blog-blog kat SINI!

Jumpa lagi di lain-lain segmen Eyz atau insya-Allah contest mahupun giveaway. Insya-Allah. Ehhee.

6 comments:

AyuInsYiraH said...

hehehehe.....nanti ada masa ayu blogwalking yer...hehehe..mata dah ngantuk ni...sambung esok la..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Siapa menang!!????? Hhehehe

Eedi Aziz said...

tentunya...2 org bertuah tu bukan saya...hahaha...pe2 enjoy this site....segmen2 n contest pertama y join dlm dunia blogging ni...next time bt lagi erk...

MisEyz BLurz said...

@Eedi Aziz eyh..manala taw betul awak..ihihi...gud luck!ehhee

MisEyz BLurz said...

sabar yeee...hihi...

Eedi Aziz said...

dah de pemenang ke? klu sy pun ok gak...:)