Wednesday, December 19, 2012

Segmen : Review Blog by Budak Jahat



Comel tak banner tuan punya segmen? Hihi. Suka.. Suka... Jom join ramai-ramai  untuk tambahkan kenalan. Syaratnya tak banyak karenah. Lagi simple lagi suka. Kan.. Kan.. Ehhee. 
Klik kat banner kalau nak join okay! ^_^


10 comments:

Ayu azmir said...

memang comel...

Iezwa Wawa said...

Anda ditag
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

Join ye

hazwan hairy said...

review blog hery lah :p gudluck

MisEyz BLurz said...

@hazwan hairy DONE!^_^

Cik Wieda said...

SALAM , thank sis join dan support meyh . hehe :) Nice blog ,IN SHA ALLAH akan direview and good luck dear :D
*memang comel , dan senang jerw :)

Cik Wieda said...

SALAM , tinggal beberapa jam sahaja lagi segmen Budak Jahat nak tamat . Meh tengok sini senarai peserta dah di-listkan . Jemputlah bw ke blog mereka :)

-->http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-reveiw-blog-by.html

Chien si puteri said...

datang dari segmen yang sama...
dah follow blog anda...
jom follow blog saya pula..

>>http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

Wahida Fitriah said...

Done follow. Dtg dari segmen yg same
http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/12/segmenreview-blog-by-budak-jahat.html

♕tashyra said...

hai :) dari segmen yg sama,done follow/ mind follow me back?
http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

btw,jom support my first GA please?http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/1st-ever-giveaway-my-collection.html

Ayuni Yusop said...

Haii!

Singgah sini dari segmen yang sama.

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html