Friday, December 14, 2012

Sampai dah!!


Assalamualaikum dan salam Jumaat semua!!! Hari nie hepinya Eyz...! Sebab parcel Eyz dah sampai petang tadi..! Apa dalam parcel tu??? Haaa... Nie yang Eyz nak cerita dalam entri kali nie. Hohoho.

Sebenarnya dari semalam dah Eyz tunggu Mr. Posto hantarkan. Tertunggu-tunggu jugak Eyz bunyi hon kat luar. Tapi hampa sebab tak datang. Takpe. Mungkin barang lain pun tengah beratur panjang kot. Kan.. Kan.. Ehhee. Takpe. Eyz tunggu hari nie pulak dan tak dijangka-jangka petang tadi sampai. YEYYY!!!! Hepinya Eyz. Terima kasih Mr. Cepet! Ehhee.
Nak tahu apa???

JENG.....!JENG.....!JENG.....!
(buat saspen yang ala-ala menjadi tapi hakikatnya tak jadi)
...huhuhu...

.

.

.

.


Nielah parcel yang Eyz katakan tadi yang Eyz tunggu-tunggu..!!!
(Abaikan bunga tu tau! Hiasan semata-mata. Hihihi)
Masih tak boleh nak teka erk? Hihihi. Takpe. Tengok foto kat bawah pulak.
^_^


Tadaaaaaaa........ Hihihi. Tudung Syria dari White Lavender. Cantik sangat. Puas hati sangat Eyz taw!!! Nie yang buat Eyz nak shopping online lagi nie. Keke. Terima kasih Lyana Hisyam iaitu empunya Blog White Lavender nie. Tudung yang Lyana Hisyam jual banyak yang cantik-cantik taw. Tapi Syria Ariana jugak yang menjadi pilihan Eyz sebabnya Eyz memang suka pakai syria selain shawls. Sebab senang nak pakai. Hihi.

"Yang paling Eyz tak lupa. Terima kasih Mr. Cepet sebab hadiahkan Eyz syria nie. Nie pilihan Mr. Cepet taw. Pandai erk pilih kaler! Hihihi. Cantik. Thank you so much! Sayang awak!"

^_^



:: KOMEN EYZ ::

Kombinasi warna yang cantik.
Kain yang lembut, sejuk dan tak payah nak seterika.
Saiz yang padan sebab selalunya ada certain tudung senget kalau dipakai.
Jahitannya kemas.
Senang nak beli sebab penjualnya baik dan peramah.
  Perkhidmatan THE BEST!
Harga berpatutan



Akhir sekali Eyz nak ucapkan terima kasih buat Lyana Hisyam! Lupa nak cakap. Thanks jugak sebab bagi FREE keronsang yang comel sangat! Hihihihi. Terima kasih.






(mata terkejut! HAHA)

Macam Eyz pulak yang jual tudung. Keke. Jadi promoter kejap. Hihihi.
Nak shopping di White Lavender??? Jommm...

...Murah-murah jer...


KLIK FOTO KAT BAWAH NIE
 
 

7 comments:

Ayu azmir said...

cantiknya... boleh masuk dgn macam baju....

محمد رازيق said...

wah. eyz dapat tudung. cantik tudung tu :)

MisEyz BLurz said...

Betul2..cantik..hihi..kain pon berkualiti..ehhee^_^

ina said...

cantik la tudung syria ni..nk pkai pun senang..next time nk beli jgk la..

Zakia said...

saya dah 2x beli kat kak yana..servis sgt puas hati..apa yg beli, tu la yg dapat..siap ada free gift..best

MisEyz BLurz said...

@ina Tu larh..pakai tanpa inner pun boleh..hihi..boleh beli di
http://www.the-whitelavender.blogspot.com/

MisEyz BLurz said...

@ZakiaIyer??wahh...kira regular customer dahla nie?keke..mmg puas hati..suka..suka..ehhee