Thursday, December 13, 2012

Menarik: Cinta Sejati 88 Tahun Menanti


Ada satu pasangan di Nanchin, China nie. Sweet sangat!!! Eyh... Hari nie banyak benda yang sweet jer Eyz post kan. Hihihi. Takpe... Takpe... Bukannya selalukan. Ehhee. Korang pun tahukan, kebanyakan orang sekarang nie taksah kalau tak ada gambar kenangan masa kahwin atau bertunang. Betul tak? Eyz pun nak jugak tapi belum tiba masanya. Erk.. Sabar.... Hihihi. Terjah SINI!

Tapi Eyz nak share dengan korang foto satu pasangan nie. Mereka tunggu saat mereka dirakamkan gambar paling istimewa dalam hayat dorang sehingga 88 tahun! WOW!!! 88 TAHUN WOoooo!!!! Kalau korang tengok gambar dorang nie mesti korang terkejut dan terharu. Sebabnya... Sweet sangat pasangan nie. Mesti zaman muda-mudi dulu lagi sweet kan. Hihihihi.

.

.

.

.

.

.

 





 Macam mana??? Sweetkan.... Hihihi. Eyz paling suka foto dorang yang terakhir nie. Hihihi. Indahnyaaa.... Ehhee.
(Sumber)


"Bahagia di saat tua adalah lebih romantis jika dibandingkan dengan bahagia di saat muda dan lebih lagi bahagianya jika bahagia itu kekal selamanya."