Thursday, December 13, 2012

"Kisah Kami"


WAH! Sememangnya sweet giler!!! Bukan kisah Eyz dengan Mr. Cepet taw. Kitorang lama dah sweet dupper upper. FUH! EHEM! Helooo... Hahaha. Terlebih pulak Eyz. Hihi. Tengah-tengah Eyz bw satu blog nie. Kira salah satu blog yang POPULAR jugak taw.  
Blog Love Is Cinta

Dalam Eyz blogwalking bw kat blog niekan, Eyz ternampak banyak entri yang BEST! Tak caye? Terjahlah Blog Love Is Cinta nie. Konfem korang akan jatuh hati. Yang jejaka tu jangan jatuh hati sebarang taw. Empunya blogger nie memang manis dan cantik orangnya. Ehhee. 

Kisah Kami??? Kisah siapala tu? Nak tahu? Kisah Maria Elena+Asfirdaus. Sweetnya dorang. Jeles tau tengok! Hihihi. Eyz baru terbaca entri dari Blog Love Is Cinta tadi iaitu tentang video sweet Maria Elena+Asfirdaus di Facebook. WOoo..! Eyz terlambat! Eyz selalu jadi intai-intai Maria Elena di blog dan tak tahu pulak Eyz terlepas berita tentang tersebarnya video sweet nie. Ehhee.


:: Foto Eyz amik dari Blog Love Is Cinta. Hihi ::


Jom saksikan video teaser 'Kisah Kami: Maria Elena + Asfirdaus' nie bersama-sama. Ehhee. Sesiapa yang memang suka blogging blogwalking tu pasti kenal 'Siapa itu Maria Elena...' Betul tak? Hihi. Maria Elena is one of the famous blogger! SAKSIKAN!

"Cinta datang dalam pelbagai cara, kasih hati siapa yang tahu. Rasa sayang itu Allah yang punya, tepuk dada tanya yang Satu"

5 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

halooo ^^ sometimes sy dreaming nak jadi one of the popular bloggers hehehe.

MisEyz BLurz said...

@Nurfaezah Abdullah Hai..tu larh..sy pon!takpe..merangkak dulu pastu berjalan dan boleh blari...hihi..

Ayu azmir said...

nice pic

Nurfaezah Abdullah said...

@MisEyz BLurz hehe betul3 ^^ mcm hanis zalikha, dari blogger terus jadi pelakon & pengacara. best larh..

MisEyz BLurz said...

@Nurfaezah AbdullahTu larh..bestnyaa..Maria Elena pun bakal jadi mcm hanis zalikha..kan?ehhe