Saturday, December 22, 2012

Hot Blogger di TV2!


Assalamualaikum dan selamat petang semua!
Tengah buat apa tu? Join contest join giveaway join segmen erk? Hihi. Sekarang dah demam join join dah kan. Keke. Eyz pun tak terlepas daripada join sana sini contest, segmen dan giveaway nie. Ehhee.

Tapi... petang nie jam nie Eyz nak katakan yang Eyz ternampak seorang Hot Blogger kat TV2 tadi taw. Suprising me! Hihi. Al-maklumlah Eyz jarang tengok tv. Tengok-tengok terus terlopong sebabnya nampak Hot Blogger nie kat tv iaitu dalam Rancangan IN-TREND di TV2.


"Siapa tu...? Macam kenal jer.... Macam pernah nampak jer."

"WAH! FATIN LIYANA!"




Tahniah! Syoknya sebab kak Fatin Liyana dapat join aktiviti yang best dalam rancangan IN-TREND tu tadi. Tahniah jugak sebab kak Fatin Liyana berjaya dapat sijil untuk bungee jumping. Seronoknya! Hihi. Korang ada tengok tak tadi??? Sayangnya korang tak tengok tadi. Best taw! Ehhee *sengaja nak buat korang jeles.hihi* Happy betul tengok kak Fatin Liyana tadi. Berani jugak erk kak Fatin terjun dari tempat tinggi macam tu. Cayalah! Hihi. Bukan setakat bungee jumping jer yang kak Fatin Liyana naik tapi kart racing jugak. BEST! BEST! 

Terasa nak mencuba pulak Eyz. Seronok semacam jer. Lebih-lebih lagi bungee jumping tuu. Konfem sampai kat bawah jantung tak tahu ke mana dah. Hahaha. Tinggi wooo! Masa Eyz join abseiling wall di Shah Alam dulu syok berabis! Rasa nak naik lagi jer. Hihi. Mula-mula memang seram sejuk tapi turun punya turun tak sangka pulak dah sampai kat bawah. Alahai. Kalau ada peluang Eyz nak cuba bungee jumping, wall climbing pulak suatu hari nanti... Mesti seronokkan! Ehhee. PING!




2 comments:

puteri hanisah said...

dush...terlepas nak tengok..huhu

Niena Reen said...

bestnya dpt tengok. mmg jeles! haha. :D ruginya tak tau.