Tuesday, December 25, 2012

Contest: Top Referer Get RM100 Topup!


Assalamualaikum dan salam petang semua!
Jawab jangan tak jawab salam Eyz nie. Ehhee. Disebabkan dah kena tag oleh belogisam. SOooo... Eyz kena join! Hihihi. Lebih-lebih lagi contest segala nie. Ahakz. Dah tak ada nak buat papa, sooo... inilah kerjanya. Ehhee *merapu*

Jom join ramai-ramai! Nampak menariklah contest nie. Korang boleh dapat TOPUP RM100 taw!!! Apa tunggu lagi. Join jer!!! Ehhee.

Klik banner kat bawah 
atau





Eyz nak tag semua yang ada blog!
Haaa...

6 comments:

Chef Raziq said...

salam selamat berjaya eyz..^_^

jom sama2 undi blog cheezemaz untuk dpt hadiah.
http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

dan klik G+1 sama k..^_^
http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/

the owner of cicak tersepit said...

singgah sini ...
dri segemen yg sme ...
salam perkenalan ...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Chef Raziq said...

salam eyz saya dah tag awak untuk sertai GA cheezemaz jom join skli hehe..^_^

http://raziqchef.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-cheeze-maz-sempena-iphone.html

MisEyz BLurz said...

okay semua..Eyz akan join dan support selagi boleh!hihi^_^

farah.fauzi said...

good luck!

Nurul Najihah said...

jalan2 sambil follow_follow...

+ nice blog lorl & najihah dtg dr CONTEST yg same ... GUDLUXXX

MY LINKS http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html