Saturday, December 15, 2012

Contest : PHOTO EDITOR by Farah Mohd Din


Mangsa TAG Eyz untuk contest Farah nie ialah... Jeng... Jeng... Jeng... (saspenlah sikit!)
Ehhee

 

http://1.bp.blogspot.com/-pDN4ZCdItU8/UMwht4O9j5I/AAAAAAAAAYc/T_DIatYUojs/s1600/images_%E5%89%AF%E6%9C%AC.jpg

Eyz dah FOLLOW Blog Farah yang comel pinkish-pinkish lembut tu. Hihi. Senang hati tengok blog Farah. Ehhee. Btw.. Nie buktinya...
 
 
 Yang Eyz tertarik nak join contest nie, contest nie lain daripada yang lain. Apa yang lainnya? Farah nak kita letak mana-mana gambar yang kita dah edit untuk dipertaruhkan dalam contest nie. Hihi. Tak faham? Alahai... KLIK SINI untuk baca syaratnya atau klik pada BANNER kat atas.

Baiklah. Di sini, Eyz nak letak gambar...... Nak letak gambar yang mana satu erk? Huhuhu. Nie jerlaa. Ahakz. 

.

.

.

.

.

.

.



DONE!!!
 
 Korang dah join??? Jom terjah SINI pulak!


10 comments:

sii gindut nakal =) said...

hehe . lawak akak ni . btw thank you sebab join contest ni :D

beloGIsam said...

tqvm tuan rumah tag untuk segmen ni,,

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak tanya.. awk edit2 gmbr guna apa erk.. balas kat chatbox blog pun tak per.... nk tahu. act leeza suka juga edit2 nie. cuma tak pandai guna photoshop.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

huu tak berani nk join. gmbr hodoh.

ina said...

tq misEyz blurz taq ina..ina join..nmpk menarik :)

Cinta hazanis said...

good luck. :)

MisEyz BLurz said...

@Cinta hazanis Tkasih hazanis^_^

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, comel gmbr tu.. ^^
goodluck!

dr contest yg sama..
http://pinksolovely.blogspot.com/2012/12/contest-photo-editor-by-farah-mohd-din.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

semoga berjaya.. ^_^

MisEyz BLurz said...

Tkasih!^_^
Gud luck jugak ek...