Saturday, December 15, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza


KLIK BANNER KAT ATAS UNTUK JOIN


Jom join segmen pertama yang kak Leeza buat. Comel jer banner dia buat. Syarat penyertaan pun simple jer. Mesti korang suka. Ehhee. Hadiah pun lumayan taw. Boleh jadi kenang-kenangan dalam dunia blog. Ehhee. JOM!

Eyz nak TAG SEMUA BLOGGER yang menjenguk dan intai-intai tu untuk sertai bersama segmen blogger Leeza nie. JOM! JOM!


11 comments:

beloGIsam said...

boleh kot join ni,, nak tidow susah sangat ni

MisEyz BLurz said...

@beloGIsamHihihi...semestinya boleh!^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

1. leeza nk ucap terima kasih sgt2 sbb sbb sbb sbb sbb..... tag... dan pastinya sebab join....
2. bila balik IB tercinta?

MisEyz BLurz said...

@Leeza dayasari [santai leeza] sama2!2hb balik..bestla akak lama cuti nie..ehehe

Mohd Lokman Bin Ramli said...

assalamualaikum.. ^_^. datang ke sini jemput ke teratak buruk saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

greenSejukhati deBlog said...

hai , salam perkenalan..join contest yg sama..jemputlah singgah..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Budak Kampung said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Cik Pensil said...

dari segmen yang sama , jom singgah blog ;)
http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

ecah said...

salam.. kita dari segmen yang sama,..dtg follow sini.. jemput singgah blog ecah pula.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen 1st ecah juga.. jom share ur memori.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurfara Hani said...

Salam. Blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)