Monday, December 17, 2012

Baik Punya Application!


Selamat petang semua! Sihat tak hari nie? Eloklah kalau sihat. Tak lama lagi nak sekolah. Alalala. Macam Eyz pulak yang nak pergi sekolah. Hihi. Hari nie Eyz nak buat satu entri tentang satu application yang baharu untuk HP. Terutamanya khas untuk pengguna iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, dan iPod touch. Bestnya kalau Eyz ada iPhone. Jeles taw Eyz kalau tengok orang guna iPhone *berangan* Kenapa??? Sebabnya casing untuk iPhone banyak jual di pasaran. Cantik-cantik lagi tu. Sony Experia S susahnya nak cari casing yang comel dan gojes. Kat SINI ada.... kot.... Huhu.

Walaupun Eyz tak ada iPhone blablabla nie, tapi Eyz nak jugak berkongsi entri nie dengan korang. Sekarang... ada satu application baik punya untuk iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, dan iPod touch nie. Al-maklumlah ada antara kita yang sibuk cuti-cuti Malaysia nie dan susah nak update dan sharing apa yang patut tanpa lappy depan mata.

Dengan application nie korang boleh share Specials kat Facebook dan Twitter dengan menggunakan iPhone korang jer. Mudahkan??? Nak tahu lebih lanjut?

Cuba lihat kat SINI!




Menarik bukan? Cuma download jer application nie dan korang boleh sharing Specials dari phone korang jer. Easy right?

Apa? Belum ada SIGN UP SAYS lagi? Takpe. Jom SIGN UP!
Sesiapa blogger yang belum sign up SAYS nie baik korang sign up. Mudah jer. Tak susah pun. Follow jer instruction dia. Okay? Ehhee. SAYS nie ala-ala Nuffnang dan ChurpChurp jugak. Tapi... Eyz lebih suka SAYS nie sebab lebih mudah. Ehhee.

5 comments:

ina said...

betul2..says ni snang je kn nk dpt earning :)

beloGIsam said...

aku belom dapat nak cashout lagi,, macam mana nak dapat banyak2

MisEyz BLurz said...

@beloGIsam takpe..pasti boleh tuu..ehee..

Seneorita Baharin said...

join SAYS jgk..senang dan best :) heee

MisEyz BLurz said...

@Seneorita Baharin Sememangnya lebih senang daripada yang lain^_^