Monday, December 17, 2012

#23 Blogger Bertuah dari Segmen


Blogger yang bertuah yang seterusnya dalam segmen Eyz iaitu 'Segmen: Blogwalking Following Follow by MisEyz' berpandukan cabutan daripada kapal-kapal mini Eyz di SINI tadi... ialah...



Tahniah!
Ehhee.
Firstly... Apa yang menarik perhatian Eyz dalam blog nie adalah yang nie....


*Maaf sebab Eyz Prt Screen. Hihi*

Hihihi. Comelkan! Eyz rasa macam nak picit-picit jer. Hihi. Sori Nysa! Keke. Terlalu suka. Blog Puteri Hanisah nie comel sangat. Pinky-pinkish blue gitu. Sejuk mata memandang. Ada lagi! Masa Eyz blogwalking following follow Blog Puteri Hanisah nie, Eyz terbaca satu entri nie. Rupa-rupanya... blogger nie dah masuk satu tahun rupanya!!! Tahniah Puteri Hanisah! Teruskan perjuangan dalam blogging okay? Ehhee. 

Btw... kepada blogger yang lain. Jom kita blogwalking following follow Blog Puteri Hanisah nie. Jangan segan silu. 

Selamat Menerjah!
^_^



"Untuk blogger yang dah join segmen Eyz yang lain tu jangan sedih taw. Eyz akan blogwalking following follow jugak dan klik-klik apa sahaja yang ada dalam blog korang cuma blogger yang bertuah ini didahulukan. Hihi."