Wednesday, November 28, 2012

My New My Hoorey


Apa yang NEW apa yang HOOREY??? Takde makna pape pon. Saja jer buat tajuk cam gitu sebabnya tak tahu nak letak tajuk apa untuk entri nie. Hohoho. KLIK KLIK

Tapi sememangnya ada yang NEW dalam blog Eyz kali nie. NEWLOOK and HOOREY FOR A MALAY CLASSIC SONG...!!!! Hahahaha!!! Jangan terkejut tau kalau klik jer blog Eyz korang macam di alam retro sikit. Ahakz. Bukan apa, sejak menjak nie Eyz asyik nyanyi lagu Saloma- Gitar Berbunyi tu jer. Sampai Mr. Cepet pon terkena panahan Saloma tu. Kahkah. Sorry Mr. Cepet..!!! Hihihi. 

Walau macam mana pun klasiknya Eyz tetap sayang blog Eyz nie tau dan oso My Mr. Cepet. Ehhee. Alarh. Bukannya selalu pun kita nak balik ke alam dulu kala. Betul tak? Asal korang bukak jer blog Eyz korang akan bagaikan di alam P. Ramlee. Kekeke.



I LOVE MY BLOG SO MUCH RIGHT NOW





No comments: