Friday, November 30, 2012

Menarik: Burger Raksasa





WOW!!!! Berabad kot makan burger nie takkan habis-habis! HAHA! Mantaplah chef nie. Hoho. Burger raksasa nie dipanggang selama 15 jam woo!! Memang kenyang berabis kalau makan nie. Beli satu burger nie boleh makan satu kenduri. Sooo... Apa tunggu-tunggu lagi! Haha. Harga burger nie pun boleh tahan jugak. Satu $499. Kalau dibandingkan dengan burger-burger biasa yang dijual di Malaysia nie berpuluh-puluh kali ganda bezanya. Hoho.

Berminat ke??? 
Boleh jer tempah dengan pemilik kedai Mallie Sports Grill di restoran di Southgate, Michigan nie. Setahun korang akan sentiasa rasa kenyang. Ehhee. PING!

2 comments:

Lyeen De Syifa said...

nampak sedap..tapi, rasnaya nntilah mkn ni..HAHAHA

bekalan untuk BIG sem depan..:P

Nadrah Zulkifly said...

Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html