Tuesday, November 27, 2012

Hari Tua Ku


Assalamualaikum dan salam sepetang semua...!! Bosan rasanya hari nie. Tak tahu nak buat apa. Fikir punya fikir baik Eyz update blog yang dah berdebu nie. Hohoho. Petang yang hangat nie Eyz nak buat entri pasal 22 November 2012 yang lepas. Keke. Lambat betul nak update. Hihhihi.
*sepetang yang hangat ditemani kesejukan penghawa dingin

22 November..??? Itu adalah hari tua ku di kala tahun nie. Memang betul-betul selamat tinggal pada alam remajaku. Uhukz! Tapi kali nie hari lahirku dihiasi dan ditemani oleh rakan-rakanku dan Mr. Cepet ku. Hihihi.


I'm not 18 years old anymore...!! 

I'm 22 years old right now..!!!




Kononnya kawan-kawan Eyz nak beli roti yang mak diorang pesan last-last kereta jadi mangsa. Hahahaha. Tu larhhh. Tipu lagi. Hihi. Ops!!! Sshhhhh.... Tak bleh bising-bising. "ZIIIIPPPP MY MOUTH...!!!" Hohoho. 

Btw, terima kasih banyak-banyak kat korang sebab sambutan yang memang aku tak duga langsung. Uhukz Uhukz :') Terharu Terharu...!!



 :: Kawan-kawan yang sama-sama masa sekolah menengah. Teringat kenangan lama. Ehhee ::





:: Kami sekawan yang lahir bulan November. Paling lewat antara kami. Hihihi ::



Terima kasih korang...!!! Sayang korang ketat-ketat..!! Hihihihi. Thanks for the cake too! Comel sangat....!!! Nyum. Nyum. Yummi...!!!

Lastly yang tak dijangka. Mr. Cepet datang...!!!! Hihihi. Gave me some surprise too. Thank you so much my darling. Ehhee.Thanks so much for the presents. Comel...!!! Suka suka suka suka...!!! Hihihihi.




A ring??? Gulp. Suprising me a lot...!!! Terima kasih untuk semuanya Mr. Cepet. Semoga hubungan kita berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Semoga dirimu bakal menjadi imam dan ketua dalam keluarga kita nanti ya :') Terima kasih sebab sempurnakan hidup ku sekarang. Menjagaku di kala kita berjauhan dan memahami diriku. Terima kasih.
*Emo lah tiba-tiba. Hihihi.





Maaf. Anak buah dulu yang merasmikan. Hihihihi. 

Thanks u olls!!!



No comments: