Friday, November 30, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE


Sebelum memulakan cerita Contest untuk malam nie. Korang KLIK SINI dulu! Terima kasih!


Jom kita ramai-ramai ikut  Contest Kalender 2013 Eksklusif Hazwanhairy | Box Creative nie. MENARIK! Dalam contest nie hadiah yang ditawarkan adalah kalender eksklusif 2013 by hazwanhairy | box creative. Bukan tu jer. Lima blogger yang bertuah akan dapat ole-ole dari Sarawak. Tak rugi kalau korang join. Korang pun boleh tambahkan kenalan blogger.

Photobucket 
Caranya... Korang KLIK BANNER kat atas nie.

     
:: SYARAT-SYARAT ::

    1. Anda mestilah FOLLOW blog hazwanhairy nie.

    2. LIKE la page nie : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
    3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE

    4. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

    5. Jangan lupa letakkan HEADER macam kat atas nie.

    6. LINK-kan entri korang pasal contest nie pada post entry Contest Hazwanhairy.

    7. Korang tak perlu pun tulis berjela-jela macam Eyz nie. Ehhee.

    8. Tarikh tutup: 12/12/2012 (Cantik tarikhnya. Hihi)






:: Kalender yang bakal korang dapat kalau bertuah. JOIN! JOIN! ::



18 comments:

hazwan hairy said...

salam..terima kasih sbb sudi join contest ni...all the best tuk anda..salam knl juga :-)

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Anak Kampung said...

Salam BK dtg dri segmen sme
dtg dgn rendh diri dan follow kome


http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

MisEyz BLurz said...

@HanaNabihah semestinyaa...hihihi

Nur Razlinda said...

haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

dh list tau blh BW ....

MisEyz BLurz said...

@hazwan hairyTkasih..Eyz dah pi jenguk..nanti Eyz jenguk lagi^_^

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

MisEyz BLurz said...

Tkasih semua tggalkan jejak..jom ber-blogwalking..!!!^_^

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html