Thursday, November 29, 2012

Cik Lyeen's Giveaway


Selamat di awal pagi buat korang!!!
Sementara mata nie masih membulat segar, Eyz nak join Giveaway yang dibuat khas oleh rakan Cikgu Blogger Eyz. Cik Lyeen. Ehhee. 

Tahniah Cik Lyeen sebab berjaya buat Giveaway. Sapa cakap banner Giveaway tu tak cantik??? Meh Eyz tonyoh orang tu. Hihihi. Actually from my heart, it is so cute you know ^_^




:: Eyz Tag ::

Miss Ira
Nur Hanisah
Niena Sofea
Almira Alwani
Mirra
Aini
Belog Miya
Belog Nurhasliza
ChickyLisa
Cik Uni

 
** Jom pakat ramai-ramai join Cik Lyeen's Giveaway nie. Klik kat banner atas tu okay. Banyak hadiah yang istimewa yang korang akan dapat.


Sebelum pergi
KLIK KLIK


16 comments:

Lyeen De Syifa said...

Thanx kak sudi join..hehe..:) ok,..nnt kita tonyoh plus2 org yg kutuk banner..HAHA.

gud luck <3

Farhah Nurhanis said...

Assalamualaikum . Datang dari segmen yang sama . BW sambil Follow . Jom ke blog Hanis pulak .

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

MisEyz BLurz said...

@Lyeen De Syifa sama2!!thanx gak^_^

MisEyz BLurz said...

@Farhah Nurhanis Terima kasih!!Done follow awk.Lps nie bleh keep in touch!^_^

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

saadah said...

hai , saya datang dari GA yang sama dan satu cupcakes dengan awak .. harap awak dapat follow ngan bw to my blog !

Nur Syahira said...

hai..sy dtg utk drop comment di sini..

jom balas kunjungan di blog sy ? tinggalkan sepatah dua kata ke?? kalau sudi la T_T

http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

MisEyz BLurz said...

Terima kasih semua tinggalkan jejak!!!Eyz akan bw korang balik dan follow korang..dunt worry!!^_^

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

✿A I N A A✿ said...

Jemput ke entry ena dari GA yang sama

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

saya tag awak

tlg like juga entry tu ye :P

intan akma said...

Hai datang dari GA sama...saya dah follow awak..sudi-sudilah singgah blog saya...Gud Luck!