Sunday, October 14, 2012

Makan Malam Tahunan 2012

Setiap tahun mesti tiap-tiap IPT or IPTS buat Annual Dinner kan? Betul tak? Kalau Eyz salah, maaf yer. Hohohoho.

10 Oktober 2012 yang lepas, maktab Eyz adakan Annual Dinner 2012 di Dewan Centrum, Setiawangsa. Ingatkan dekat, rupa-rupanya jauh jugak yer. Sampai tertidur kat dalam bas. Nak kata letih sangat pagi tu, tapi kuliah tak ader. Lena jer tido pagi tu. Hihihihi.

Eyz naik bas yang kedua terakhir hari tu. Kekeke. Bukan sebab make up tebal sangat tapi malas nak pergi awal-awal. Pergi awal-awal tapi takde kerja parah jugak. Hohoho. Petang tu Eyz risau sangat nak guna baju apa. Almaklumlah tema PINK, PURPLE dan WHITE. Akhirnya Eyz pilih untuk pakai baju PINK dengan skirt panjang bunga-bunga PINK.
*Terbayang dah ke? Hahaha. Simple jer. Tak macam yang lain. Mantap wo!

 Mula-mulanya memang malas nak pergi tau. Sebab hujan, sejuknya tu. Bleh lena lagi mata. Hahaha! Nak tido jer kerjakan. Ahakz. Tapi, yang seronoknya, boleh jumpa dengan guru pelatih yang jarang kita jumpa. Hihihi. Almaklumlah ada yang tinggal kat luar. Dah tu boleh makan puas-puas. Letih-letih bayar RM55 takkan taknak datang kot. Sayangnya tu. Melayang jauh RM55. Keke.

btw, Eyz selitkan gambar jela yer walaupun tak menang mana-mana anugerah atau cabutan bertuah untuk malam tu. Uhukz. Hahaha. Mengada tol! Huhuh!

 PINK PILIHANKU!
Hihihi

:: Wajah yang kelaparan. Hihi ::

:: Malunyaa....!! HAHA! ::



 :: Tersenyum kelaparan. Keke. ::

 


:: Sebahagian daripada ahli kelas Eyz. ::

:: Lawan roomate PINK vs PURPLE! Hihihi ::


:: Mantap tak? Keke. Inilah akibatnya terlalu lapar. LICIN! Haha! ::

Bersyukur sangat dinner berjalan dengan lancar walaupun hujan lebat, kilat sambung-menyambung jer malam tu. Yang penting perut dah diisi dengan lauk yang amat sedap! Hihihihi.

"Semoga kenangan kita ini dapat kita bawa sampai ke Semester 8 yer kawan-kawan."

^___^

No comments: