Saturday, June 9, 2012

Mak Dara????


Ada ke Mak Dara??? Korang rasa?? Ahakz. Jangan fikir yang bukan-bukan tau. Ehhee. Kali nie sekali lagi Eyz nak tulis entri berkenaan dengan MAK DARA. Ops!!! Eyz salah taip ke?? Betullah. Memang kali nie Eyz nak buat satu entri pasal MAK DARA. Hohohoho

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bukan Mak Dara apa yang Eyz nak coretkan kali nie. Nie pasal 'Bedak Sejuk Mak Dara'. Kekeke. Sekali lagi tentang rawatan muka. Hihihihi. Al-maklumlah musim cuti nie kan. Mesti ramai yang tengah berusaha memulihkan masalah pada muka. Betul tak?? Ehhee.

Jangan pandang remeh bedak sejuk Mak Dara nie tau. TERBAIK DOE...!!! Hohoho. Eyz pun pakai tau. Kekeke. Eyz guna nie untuk sembuhkan warna kulit muka yang tak sekata. Al-maklumlah kalau dah guna tudung mesti kulit muka tak sekata. Betul tak? Tapi jangan risau. Setiap permasalahan ada jalan penyelesaiannya.


Nielah dia Bedak Sejuk Jamu Mak Dara.Bedak sejuk digunakan untuk menghilangkan ruam pada muka dan membersihkan liang-liang kulit serta menghilangkan kesan-kesan hitam pada leher, supaya kulit sentiasa segar dan berseri.

 :: Cara Penggunaannya ::
1. Ambil 3 hingga 5 butir bedak dan tambahkan dengan beberapa titis air. Sapukan pada bahagian pipi, dagu, leher dan bahagian lain untuk menghilangkan kesan hitam.

2. Biarkan kering dan cuci bila perlu.
Seelok-eloknya biarkan selama yang mungkin agar kebaikan bedak sejuk dapat diserap oleh kulit.

3. Agar muka tampak lebih bersih, oleskan sedikit air pada bedak yang telah kering di kulit dan gosokkan perlahan-lahan. Cuci muka dan bahagian yang berkenaan sehinga bersih.

SELAMAT MENCUBA

Sumber: Bedak Sejuk Jamu Mak Dara


No comments: