Thursday, April 12, 2012

Impian nak makan TOM YAM terpaksa dibatalkan



Semalam Eyz dan kawan-kawan pergi MidValley sekadar nak makan tomyam kat depan Carrefour tu...

..........TAPI..........

"Alamak!!!Tutuplah pulak....!!!alaaaa...."

terbatal niat ktorang...kasihannya...!!!hohohoho....akhirnya....ktorang merancang nak pergi MPH pulak....alang-alang dah sampai di Mid kan...apa salahnya nak cuci-cuci mata sebentar....hihihi
*kononnya sebentar tu...ehhee

kitorang lama pusing-pusing dalam MPH cari buku dan.....Eyz berjaya mendapat dua lagi novel!!!hahahahaha....bukan apa....Eyz tak tahu dah nak beli buku apa...nak beli buku pelajaran takde...
*alasan semata-mata!!!BENCI!!ehhee


 AWAK SUKA SAYA TAK?

d.a.n

MY LOVE PLAYGIRL

eyh....eyh...tajuk novel yang playgirl tau....bukan Eyz....hihihihi....
lepas jalan-jalan di MPH, kami pun pergi makan kat food court dekat dengan Golden Screen Cinema MidValley....nama penuh lagi nie....hihihihi....almaklumlah....impian tak tercapai nak makan tomyam tadi kan...ehhee

  :: tengok mi yang Eyz order mendidih lagi tau!!kekeke ::

semalam pun masa Eyz tengah cari tempat nak beli air terjumpa Johan Raja Lawak pimpin anak dia...comelnya anak Johan....!!!baliknya pulak ternampak Johan dengan isterinya...isterinya kot...tak tahulah pulak kalau tersilap...hohohoho...

lepas kekenyangan kami pun pergi Jusco & Carrefour pulak beli barang keperluan
*keperluanlah sangat...huhuhuhu

!!!...TADAAA...!!!
!!!...EYZ BELI ALMARI YANG COMEL...!!!
.....hihihihi.....

:: abaikan sos cili maggi dan minyak gamat Eyz...!!!hihihi ::


letih berjalan kitorang pun rancang nak balik dah...otw nak balik terjumpa pulak Marsha...tak tahulah dia dengan sapa...memang cantiklah Marsha....comel....hihihi...muka dia tak guna make up lagi cantik tau!!!!sweet ja Marsha....tengok dalam televisyen gediks nya dia tapi tengok real tak pun.....pendiam jer....ehhee....
**itu jer untuk hari ini....BYE BYE...!!!hihihi**


No comments: