Thursday, March 15, 2012

Di Sini Sudah

aduhai...lamanya dah tak update blog nie...hihihi....hai semua...!!!!maaflah baru sekarang nak update blog MisEyz BLurz....bukan takde masa.....tapi tak tahu nak cari masa....camne tu erk....hohohoho

setelah sekian lama tak post apa-apa nie....banyak yang Eyz nak ceritakan nie....buat malam yang hening nie...aisemen..mod kesedihan melanda...ahakz....orang mula cuti sekolah balik kampung atau balik rumah....Eyz????mula cuti jer balik KL....APA KES....!!!! 
huhuhuhuhu

dah selesai PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) seminggu di kampung halaman, cuti sekolah seminggu lepas tu plak balik KL....orang teruskan cuti di kampung halaman, Eyz balik IPG awal plak...apa dah jadi....aiyaleh....tak puas lagi bercuti nie....napelah tak cuti sebulan dua ke....hhmmm....pejam celik pejam celik cuti seminggu macam cuti sehari...hohoho...

Bersama-sama murid tahun 1 yang agresif sangat...!!!hahaha

BETUL TAK...????

pagi tadi Eyz pergi hantar mak dan ayah ke KL Sentral...Eyz rasa macam nak ikut diorang balik LCCT jer.....hohoho.....namun apekan daya...perjuangan di Kuala Lumpur harus diteruskan...aisemen...hahahaha
*saja nak hepikan diri walaupun pilu membawa diri



"Bosannya berada di asrama sendirian nie.....hohohoho...."

"Jom kita sama-sama baca al-Quran malam-malam yang dingin nie"

^_________^