Thursday, March 15, 2012

Cuci Mata Hati Senang Duit Melayang



"Cuci Mata Hati Senang Duit Melayang"

korang ada tak rasa macam nie???eleh....cakap jer takde tapi ada....kan...kan!!!ehhee...lepas cuci mata...tengok barang memang hati senang...lebih-lebih lagi kalau dah membeli makinlah senang....tapi....balik rumah atau balik bilik jer berubah....daripada hati yang senang jadi hati yang resah....hahahaha....mana taknyaa...duit dalam dompet makin kurang....terus nak menyesal....mesti ada rasa macam nie kan....tak payahlah nak menyesal lagi....barang pun dah dibeli...tol tak??ehhee
*maafla...mukadimah yg banyak kerepek jer...huhuhu

 sebelum Eyz balik Sarawak hari tu, Eyz jalan-jalan cuci mata dengan rumet...kitorang pergi Times Square tau*dgn nada yang riak...kahkah...lama dah tak pergi sana...ehhee....

lepas tu kitorang pergi Masjid Jamek pulak.....almaklumlah nak beli barang untuk PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah)...beli kasut....beli beg....tapi kan....yang paling Eyz suka sangat....Eyz jumpa kasut yang SANGAT SANGAT MARVELES kat Times Square.....hihihihi....

!!!!.....taddaaaa.....!!!!


!!!!!....SIMPLE BUT GORGEOUS....!!!!!
 aisemen...HAHA!!
cantik kann....hihihihi....harganya pun amatlah berpatutan....tau tak berapa???

!!!!!....RM10 jer....!!!!!

hahahaha....macam tak percayakan....kalau masa tu kasut nie ada banyak pasang untuk saiz Eyz, konfem Eyz beli 2-3-4 pasang tau....hahaha...mana taknya....boleh hari-hari tukar kasut pakai...tol tak...ehhee...rumet Eyz pun beli sepasang...Eyz push push dia supaya beli....hahahaha...jahatkan Eyz...!!!hohohohoho

lepas tu kitorang pusing-pusing lagi Times Square nak cari beg untuk bawa fail pergi sekolah....akhirnya kita jumpa jgak...beli sepasang lagi tu...ehhee...almaklumlah cita rasa yang sama...cuma warna jaa yang berbeza...ehhee...Eyz amik yg warna kelabu....rumet Eyz amik yang warna krim.....harga cumalah RM25.....aisemen...macam promoter plak...hahaha...saja jaa nak kongsi-kongsi...ehhee


:: comel tak??hihihi..bukan comel tapi ROCK..haha ::

barang penting dah beli dah tapi ada-ada jer yang sampingan yang kena beli jugak tu sebab nak beli jugak...hahaha...Eyz beli sepasang lagi kasut kononnya takut kasut satu tadi tu tak tahan...almaklumlah harga RM10 kan...ahaha...takut jaa....tapi dah pakai ok jer...huhuhu

^____________^

Eyz suka kasut yang bertumit kalau dibandingkan dengan kasut yang takde tumit....almaklumlah....orang 'pendek'...keke....tak bez kalau pakai kasut yang takde tumit...tak boleh nak sama tinggi dengan orang lain...OPS..!!!HAHA!!

balik jer kat bilik terus kira bajet....hahaha...mantapkan....nasiblah masih mencukupi tapi hati pun parah dah...keke...tapi puas hati itu paling penting dan duit kena jaga jugak....

:: PERINGATAN ::
"Cuci-cuci mata jugak tapi INGAT!!!beli apa yang perlu jaa kalau takde duit lebih....ok genx...!!!"

SALAM MISEYZ BLURZ

4 comments:

Cik Lyeen said...

bestnya...:) tp skrg mseti d amhl balik kan kak zah.JELEz
.....maw beli...hahha

NUR AYNIE said...

gojes itu kasut....nak 1 boleh x???

MisEyz BLurz said...

@Cik Lyeen
tu tak tau plak...hihi...alaa..mana tau ada lgi...hehe...mne taw rezeki lyeen kan..ehhee

MisEyz BLurz said...

@NUR AYNIE
bleh2..!!jum pg TS sama2!!!hihihi