Tuesday, February 7, 2012

Mula Menyukainya



iyahhh...!!!Eyz dah mula menyukainya...!!!hihihihihi....lepas kawan-kawan syorkan pada Eyz, Eyz makin sukalah kat TWITTER...!!!hehehhee....walau apapun yang diungkapkan, takde yang nak amik kisah....tol tak???ehheee
*lainlah kalau yg memang dah popular ngan Twitter nie...kan...kan
 "tweet....tweet.....tweet"

Eyz nie baru jaa permulaan guna twitter....tu pun masih terpinga-pinga lagi....hihihi...tapi sekarang lebih suka mengungkapkan kata-kata melalui Twitter jika dibandingkan dengan Facebook sebabnya takde sapa yg nak amik kisah....hohohohoho...


HARI INI HARI YANG INDAH


No comments: