Monday, January 2, 2012

Waktu yang Tak Disangka Berlalu Sekelip Mata

Tak terasakan sekarang nie dah tahun 2012....Eyz rasa macam masih tahun 1997 lagi....hahaha....rasa baru jaa nak masuk TAHUN SATU.....hehehe 
*perasan muda

selamat tinggal 2011
2011 banyak meninggalkan bermacam-macam kenangan suka dan duka
dan sekarang
2012 sudah kunjung tiba
bagi melakar kenangan baharu yang takkan dilupa

^__^

1.1.2012 yang dah sememangnya lepas, semua sibuk sambut sana sini...betol tak??korang sambut yang macam mana???cer cite cer cite....!!!ehhhee....mesti ada yang tengok bunga api, buat party, tengok countdown kat tv, kat padang, kata dataran....kann???Eyz??Eyz cuma menyibukkan diri depan laptop jaaa....hhhmmm....malam orang countdown tu, Eyz tengok 3 IDIOT dengan abang Eyz....hihihi....BEST BEST!!!
*ada jugaklah aktiviti...hohoho

hari nie 2.1.2012....esok, 3.1.2012...aduhai...cepatnya masa berlalu...rasa macam baru jaa cuti semalam...huhuhu...esok dah flight Eyz ke KL....jumpa LCCT, jumpa macam-macam bas, jumpa LRT, jumpa MidValley, jumpa AMJAL, jumpa IPG KBM....!!!!dan....selamat tinggal kampung halamanku....selamat tinggal streamyx.....hahaha.....
*kononnya suka...hohoho =(

bakal merindui buah hati jantung pisangku...!!!hhhmmmm....

:: LOVE YOU ::

SELAMAT DATANG KE KUALA LUMPUR
*hahahaha....macamlah lama sangat cuti...ehhee

SELAMAT DATANG DUA RIBU DUA BELAS



SELAMAT TINGGAL DUA RIBU SEBELAS

"Diharapkan tahun 2012 ini akan menjadi satu tahun yang lebih bermakna buat diriku...!!"




2 comments:

khalila said...

hepy new year eyza ^_^... smoga selamat smpai ye ;)

MisEyz BLurz said...

@khalila
hepi new year jgak kak lila...!!makasih...semoga akak pon selamat samapai jgak nanti..ehhe^__^