Monday, January 16, 2012

Tempah Galaxy S2 dapat Galaxy Lesung


.....lucu pun ada kasihan pun ada.....

...hmmm...

!!!...gara-gara Samsung Galaxy melayang RM3000++...!!!

maaflah kalau terlambat nak update....isu nie berlaku minggu lepas dah, cuma Eyz malas sangat nak update blog sejak akhir-akhir nie....tak tahulah kenapa....hohoho....

tapi kasihankan orang nie....tempah TIGA handphone Samsung Galaxy secara online yang harganya RM1,100 seunit, yang diterima hanyalah lesung batu yang harganya RM14.50....melayang macam tu jaa RM3,250


kawan Eyz pun pernah jugak tempah barangan melalui online nie.....tapi sekadar menempah sehelai baju T lah yang harganya RM30.00++....tapi baju tu sampai sekarang tak sampai-sampai lagi....mula-mula nak pesan bukan main lagi selalu berhubung....almaklumlah duit tak masuk lagi....lepas jaa duit masuk, dihubung pun macam ada macam takde dah....hhmmmm....

tapi bagi Eyz, tak semualah penjual barangan secara online macam nie....ada jugak yang jujur dan ikhlas dalam jualan mereka....yang betul-betul buat jualan online....tapi kepada penjual secara online yang kurang jujur dan ikhlas tu kasihan jugaklaa dengan pembeli....aduhai....ahakz

.
.
.

"Renung-renungkanlah yer....hati-hati kalau nak beli sesuatu barangan secara online....diharapkan apa yang telah berlaku nie akan menjadi iktibar dan pengajaran buat kita pada masa hadapan...."


2 comments:

eVa said...

aieee bena ka?? syiohh.. puteh mata trus duit gya jak.. ngarap ati dpt samsung galaxy rega murah.. ya mek x brani ilak berbelikan on9.. huhu

MisEyz BLurz said...

@eVa
owkk...ada msok lam nius rya..tdah eyh...rm3000lbh melayang...hmm..kmk pun...lom brani gk mok beli scara on9 tokz...huhu