Tuesday, December 27, 2011

Sungguh Hebat


seronoknya lepas tengok citer Tentang Dhia tadi....hohoho.....seronok bercampur dengan sakit ati and plus plus plus...!!!huhuhu....tengok wall di Facebook lepas habis citer nie, semuanya naik angin post di FB tentang perjalanan citer nie malam nie tadi...kekeke...relax!!relax!!jangan hangin tak tentu pasal....!!saboo...!!hihihi
* Eyz tenang jer....hoho...kononnyalah...ehhe

memang geram betul tengok lakonan Liza a.k.a mak Zikri tuuu....memang hebatlah dia putar-belitkan cerita dengan menantu dia tu....korang rasa-rasalahkan...memang ader ke manusia macam tu??sampai suami sendiri  pun dibunuh gara-gara nak bolot harta....ish...ish...ish...dahtu sampai anak menantu sendiri pon nak diporak-perandakan....hhhmmm.......

kasihannya Dhia (Nora Danish) ...kena tanggung derita sendiri....dahla hidup sebatang kara....suaminya pulak bakal membenci dia pada episodnya esok...hhmm...tak sabar Eyz nak tengok nie.....!!!haraplah boleh habiskan episod Tentang Dhia nie sebelum balik KL kan....aminn...kekeke


"Saksikan Akasia TENTANG DHIA setiap hari Isnin hingga Khamis jam 7.00 malam di TV3....!!!!"
*promo jap...hihihi 

1 comment: