Saturday, December 31, 2011

SEGMEN AZAM 2012


SEGMEN AZAM 2012
by MisEyz BLurz

!!!.....assalamualaikum dan heloooo.....!!!

Hari nie Eyz nak buat satu SEGMEN yang buat pertama kalinya Eyz buat....hihihi....sempena tahun baharu yang bakal menjelang dalam beberapa jam saja lagi nie....

tujuan Eyz buat SEGMEN nie adalah supaya dapat kita berkenalan dengan blogger lain dan sekaligus dapat berkongsi azam baharu untuk tahun baharu, 2012....


:: Syarat-syarat ::

1- Dah semestinya seorang warganegara Malaysia ^__^

2- Follow Blog MisEyz BLurz 
*jikalau sudilah...tapi...kalau dah follow Eyz akan follow korang balik

3- LIKE FB PAGES MisEyz BLurz

4- Buat entri bertajuk 'SEGMEN AZAM 2012'

5- Letak HEADER yang ada kat bawah nie dan linkkan ke post Eyz nie...
*bukan link blog Eyz tau tapi link kat post Eyz nie ok^_^

*klik Ctrl+klik pada gambar banner nie untuk COPY
6- Korang boleh tag rakan-rakan kalau nak kalau taknak pun takpe

7- Dahtu, letak link korang dalam komen entri nie
*bolehlah singgah-singgah dan follow blog korang sekali nanti

YANG SANGAT PENTING
*kalau semua di atas dah dipatuhi...ehhee

8- Senaraikan AZAM BAHARU korang 

"Tak kiralah korang nak bercerita panjang lebar ke ataupun sekadar senaraikan jer...tak kisahlah berapa banyak korang nak senaraikan azam 2012 korang, yang PENTING ADA...!!!"

SELAMAT MENYERTAI SEGMEN MISEYZ BLURZ

"Suatu masa nanti Eyz akan senaraikan link korang yang join segmen nie dan perkongsian cerita berkenaan dengan azam baharu akan kita berkongsi bersama...."

TARIKH TUTUP : akan diberitahu kemudian ^__^

5 comments:

are-miey said...

Hye there . amy dah join segmen ni .
kalau free , datang la jenguk keyh .

http://cikamymerapu.blogspot.com/2011/12/segmen-azam-2012.html

yana said...

Yana nak join segemn nie tapi tak leh copy banner tu huhuhu...

yana said...

Yana join ye...
http://almiraalwani.blogspot.com/2011/12/segmen-azam-2012.html

siti hidayah said...

Hye dear. saya join okeh :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/01/segmen-azam-tahun-2012.html

Eyra Daniel Arshad said...

sy join ye..

http://ilovemyheartguard.blogspot.com/2012/01/segmen-azam-2012.html